_hione_ Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 izleyen takip eden biriler varsa bana şu son bölümü biraz açıklıyabilirlerse çok memnun olcam , kıt ingilizceme rağmen severek takip ettiğim bi seri ama şu yayınlanan son bölümde dumur oldum resmen , izlememiş olmayanlar bakmasın ...15. bölümden beri olup bitenler bi rüyamıydı , o karların içindeki serinin başından beri gördüğümüz kız o robota neden son olarak 'sayonara papa ' dedi, tomoyo geçmişte geriyemi gittide o ilk tanıştıkları sahneyi deiştirdi , ilkten benimle tanışmasa bunların hiç biri olmaz gibisinden şeyler söylüyordu , sonra dayanamayıp koştu peşinden yine , ve bi rüyadan uyanır gibi nagisanın doğum yaptığı ana dönüyor ve nagisa sağ salim bi şekilde duruyor (gerçi buna ne kadar sevinmiş olsamda olanlara bi anlama veremiyorum) geçen haftaki bölümde uisho bayılıyordu bunun kollarında orda bitmişti bu hafta o kadar çok şey oldu ki biri benim için toparlarsa çok memnun olucam ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 hıc alakam yokda, bunun dvdsi deli gibi satıyodu kaponyada, heryer clanned after storydi, yenı cıkmıştı bole saat 5te kuyruk oluyodu ınsanlar dukkan onunda. dvd dedıgıme bakmayın tabı sız, blueray falandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 her cümlesini , her bölümünü tamı tamına anlıyamamış olmama rağmen soluksuz takip ettiğim bi seridir kendileri , o kadar çok rağbet görmüş olmasınada şaşırmam açıkcası , ben bile bu yarım yamalak anlar halimle tutulmuşsam başkaları ne haldedir allah bilir , neyse daha fazla oturamıcam umarım sabah uyandığımda birilerinden tatmin edici bi kaç cevap almış olmayı umut ederek yatağa giricem şimdi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Oyununu oynamadıysan anlaman zor. Oyununda böyle ışık topları vardı, onları topluyordun diğerlerinin routelarında. Hepsini toplayınca işte alternatif son oluyordu. Magical saçmalık anlıyacağın. Zaten ucuz zorlama aile dramı. Hikikomoriler dışında izleyen de yok Clannadı. Alternatif son koymamayı bi tarafları yememiştir KyoAninin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 tomoyo bi kaç bölümde daha görmüştü o ışık toplarını başkalarına yardım ettiği sırada ,hatta onla ilgili bi açıklama bile yapmışlardıda tam olarak hatırlamıyorum ne olduğunu, olay tamamiyle o diosun , hımm öle olsa dahi hala benim için bir çok soru işareti var sende sadece oyuna dayanarak söledin herhalde bunları , izliyormuydun yoksa seriyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Hayır izlemiyorum AS yi. İlk dizide gene fuuko olsun tomoyo olsun çok güzel arclardı ve diziyi katlanılabilir seviyeye getiriyordu ama AS çok ucuz ve zorlama aile dramı olduğu için takip etmiyorum. O kadar sevdiysen VNsini oynıyabilirsin. Diziye konmayan güzel eventler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 üstad sende çok seçicisin yahuu hiç bişi beğenmiyorsun , nedir senin kriterlerin , yada takip ettiğin animeler , yada severek izlediğin animeler cidden çok merak ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Yok yahu son yıllarda biraz daha "gelenekselci" oldum o ne demekse. Birde KyoAni ye karşı genel bir nefret var haruhi olsun fmp olsun batıda popüler birçok seriyi askıya alıp, otakulara yönelik MOOOEEEEE adaptasyonları yaptığı için. Onlar ceplerini düşünüyor, ben de harcanan potansiyeli. Güzel highschool dram istiyorsan ef deniyebilirsin mesela veya Makoto Shinkai filmleri süperdir standalone izliyceksen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ben söliyim, mesela Natsu no Arashi! bekliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Kaede said: Yok yahu son yıllarda biraz daha "gelenekselci" oldum o ne demekse. Birde KyoAni ye karşı genel bir nefret var haruhi olsun fmp olsun batıda popüler birçok seriyi askıya alıp, otakulara yönelik MOOOEEEEE adaptasyonları yaptığı için. Onlar ceplerini düşünüyor, ben de harcanan potansiyeli. Güzel highschool dram istiyorsan ef deniyebilirsin mesela veya Makoto Shinkai filmleri süperdir standalone izliyceksen walla yazdıkların bana ingilizce alt yazılı anime seyrediyormuşum hissi verdi, kulladığın terimlere o kadar yabancıyım ki , ama genelinde anlatmaya çalıştığın şeyi anladım sanırım :) çok fazla piyasa ürünü yaptıklarından şikayetçisin herhalde umarım doru anlamışımdır , bide tavsiye ettiğin serilerden ilki yane ef derken ef a tale of memories var benim bildiğim bunumu kastediyordun ? geçen hafta seyrettim bunuda hatta seyrettiğim 12 bölümlük animeler içindeki en iyi seriydi diyebilirim , aynı anda iki farklı hikayeyi anlatmasına karşın çok güzel bi anlatımı vardı ve sonuda güzeldi bence , dier tavsiyen olan makoto shinkai filmleri derken tam olarak isim verirsin daha bi mutlu olucam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ee gibi gibi. Doğru anlamışsın sayılır bizde daha derine girmeyelim :> ef - a tale of memories ilk seri. Yakın zamanda biten ef - a tale of melodies var bide. Hatta 1080p si çıkıyor her ay ikişer bölüm olarak. Büyük bir monitör, sağlam bir makinen varsa onları indir. Makoto Shinkai filmlerine 5cm per second dan başlıyabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 şu anda torrentim ve hatta flash getim bile dolu ama , onlar biter bitmez tavsiye ettiğin anime ve filmi indiricem direk , nede olsa sen tavsiye ettin muhakkak seyretmem lazım artık onları kendime görev edindim hatta o derece ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar