[U]ltramagnetic Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 oynayan varsa nerde oynuyor,patide oynanıyormu vs. sürekli oynayan varsa bi konusalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 çok alıştın sen topic açmaya warcraft bölümü var kocaman okusana adam gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 patidekilerin dota oynadığını hiç görmedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[U]ltramagnetic Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 profosyonel olm onlar pati içindeki w3 den bahsediyorlar vardır burda yurobadılcı garenacı.sdlşfm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 paticik kınayt forumudur lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 var var garenada yenı oynuorum ama şöle bişi var 15 ay askerlık artı eksi 3-4 ay de yaklasım 20 aydır oynamadıım için dotayı 25 gün yani geldiim süreden beri oyun alamadım. çok hamlaşmışım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 bilgisayar bile yeniyo beni sarmadı dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 4 yıldır dota oynuyoruz baymadık mı hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 dota ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Don Olmaz Tayt Al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 sesu said: çok alıştın sen topic açmaya warcraft bölümü var kocaman okusana adam gibi sdf MUHAHAHSHAUAHUH çok iyi ya :D kafasına vur bi de odunla tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar