Wispy Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Ya 2004-2008 arasında Bilkent'teydim. Arada geçen seçimlerde hep İstanbulda oy kullandım. Ankarada üniversitede okumak dışında resmi başka hiç bir aktivitede bulunmadım. Bu senede herhalde aynıdır diye muhtara gidip bakmadım listeye. Geçen oy vereceğimiz sandığı öğrenebildiğimiz bir site buldum. Oy vereceğim sandık Bilkent Ankara gözüküyordu. Ben İstanbuldayım, ikametgahım İstanbulda, nufusum İstanbulda herşeyim İstanbulda. Anlamadım bir cacık nasıl öyle birşey yapmışlar. Bu saatten sonra benim İstanbulda oy verebilmem için yapabileceğim birşey var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 bu adrese dayalı sistem olusturulurken ankaradaymışsın sanırım ondan oraya yazmışlar seni. erken başvursan düzeltilebilirdi ama şimdi zor olabilir. bi araştır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 İkametgah nerdeyse orda verirsin oyunu ve artık değiştirmek için yapılabilecek birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 evine kagıt geliyo olması lazım diger yere filan gelmemiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Wispy said: Ya 2004-2008 arasında Bilkent'teydim. Arada geçen seçimlerde hep İstanbulda oy kullandım. Ankarada üniversitede okumak dışında resmi başka hiç bir aktivitede bulunmadım. Bu senede herhalde aynıdır diye muhtara gidip bakmadım listeye. Geçen oy vereceğimiz sandığı öğrenebildiğimiz bir site buldum. Oy vereceğim sandık Bilkent Ankara gözüküyordu. Ben İstanbuldayım, ikametgahım İstanbulda, nufusum İstanbulda herşeyim İstanbulda. Anlamadım bir cacık nasıl öyle birşey yapmışlar. Bu saatten sonra benim İstanbulda oy verebilmem için yapabileceğim birşey var mı ? çok karıştırmışlar öyle işleri, kazara mı bilerek mi, orasını bilemeyecem. ben hayatımda gitmediğim, hiçbir şekilde işimin düşmediği ankara altındağ'da görünüyordum. düzelttirdim. ama senin için artık çok geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 evet o işlerin zamanı bitti diye biliyorum. benim abimde sabanci universitesinde oy kullanıyor görünüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 zamanı bitti , baya oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar