Asriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Dün sorduğum filmi buldum arkadaşlar.Başrollerde donald sutherland, eric thal ve julie warner'ın oynadığı 1994 yapımı filmin konusu vatoz benzeri uzaylı yaratıklar insanlara omuriliklerinden yapışarak beyinlerine hükmediyorlardı.Filmi bulabilirsem izleyeceğim ve herkese de tavsiye ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 zamanının iyi filmidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 fena değildi.. cine5'te izlemiştim zamanında. eskiymiş baya baya yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Bende cine5 de izlemiştim.1994 filmi ve bulması oldukça zor.Bulabilirsem iyi olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar