Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil yardım ( Kolay ama bilmiyorum ) !!!

karabocek

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar , yeni format attım bilgisayara ve açıkcası ilk format atmam oluyor , fakat şöyle bir sorunla karşılaştım herşey iyi hoş açtım masaüstümü , fakat 1024*768 yapamıyorum çözünürlüğü yani nasıl yaparım bi kere bilgisayarcıda gördüm bişiler yaptı ayarlardan olmuştu açıklayıcı bi şekilde anlatırsanız sevinirim...[signature][hline]Blind Guardian - Noldor ( Dead Winter Nights )
Noir Staff - Netbul Admin
Sosyal ağlarda paylaş

leptapın yanında bi kaç cd verdiler yüklerim de bilmiom nası yüklücem açıkcası , normal oyun yükler gibi yoksa windowsu yükler gibi başta entera fln mi bascam eer windowsu yükler gibiyse bi açıklarmısın , çünkü öyleyse napcam bilmiom.[signature][hline]Blind Guardian - Noldor ( Dead Winter Nights )
Sosyal ağlarda paylaş

Bağdaştırıcı TÜrü yazıyor altında özellikler var ve onun yanında bi çip resmi gibi bişey var onun altında Bağdaştırıcı Bilgisi var orada Yonga türü , Dac Türü , Bellek Boyutu , Bağdaştırıcı Dizesi , Bios Bilgileri var ve hepsinin yanında yazıyor , en alttaki buttondada tüm modları listele yazıyor.[signature][hline]Blind Guardian - Noldor ( Dead Winter Nights )
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayarıma sağ tuşla tıkla ve ordan aygıt yöneticine gir. orada ekran kartına bas ve sağ tuşla tıkla. sürücüyü güncelleştir diye birşey var ona bastıktan sonra sürücüyü bir konumdan yükle gibi bir seçenek çıkacak karşına. ona basıp cdleri denersen birisinin içinde bulacaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...