Werewolf Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Şimdi agalar, bende 6600gt var lakin DVI çıkışından görüntü alamıyorum, help pls (monitör Viewsonic VA2012w), şimdiden tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Bir kac tip var bu kablodan, monitorunle birlikte gelen kablo en garantisi. icinde pin falan kirilmis mi diye kontrol de et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Monitör aldığımda ellerinde dvi kablo kalmadığından vermemişlerdi (yalan galiba sdfsdfs). Google'dan biraz bakayım dedim, 6600gt'nin dvi zıkkımı yüzünden sorun yaşayan çok ama çözüm yazan olmamış, help. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Problem daha once sorunsuz kullandigin kabloyla mi oluyor yoksa bagladim olmadi tarzinda bi hadise mi? oyleyse yanlis kablo secimi olabilir; burda hangi alete nereden hangi kabloyla baglanman gerektigi yaziyor http://www.datapro.net/techinfo/dvi_cables.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Abi kabloyu da ekran kartını da bugün aldım. Senin linke de bakıyorum şimdi, hangi kablo gerekliymiş araştırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ellerinde kalmamis ne yahu, monitorun kutusundan cikmasi lazim kablonun, onlarin eliyle bi alakasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Vermediler aga kablo falan :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Monitor dukkan tipi refurbished falan heralde, birde simdi baktim da ekran kartlari genelde dvi-i tipi oluyor, ki tum kablolarla uyumlu arabirim. kan gruplarindan AB+ gibi bisey. bi gidip cemkirmek lzm bunu sen degil onlar dusunecekti madem yeni almissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Kablo doğruymuş, ekran kartı da, kablo da, monitör de dvd-d. Monitörü alalı da 3 yıl oldu neredeyse, ekran kartını da ikinci el aldım, çemkirecek yer yok şu an dfghfdjg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 benim monitörün yanındada vermemişlerdi, ayrıca satıyoruz demişlerdi bende almamıştım. alalı daha 1 ay falan oldu. monitörün ayarlarından dvi ı seçmen gerekiyo olabilir. auto detect olayı yoktu sanırım eski lcd monitörlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Seçtim agacım, digitale getiriyorum hala no signal diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar