Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baglanti sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar bu Patzher basladiginda `initializing` kisminda baya bi bekledikten sonra oyunu baslatiyorum ancak bu sefer server baglanti penceresinde hic bi hareket yok..Varmi baglanti sorunu yasayan?
Mesaj tarihi:
dakro bos konusuyosun o bugunku update den bahsedio sen 1 hafta onceki patch notlarini yolluyosun. bunu acaip bi hava atma cabasi icinde yapiyosun (td)

serverlara su an baglanilmio ilk once 3 de bitecek dendi sonra 5e ertelediler saat 8 oldu hala girilemiyor. emin degilim ama amerikada 9 saat surmus avrupadada daha kisa surmicek bence..
bugun warhammer yok sanirsam :)o
Mesaj tarihi:
ya bu mythic bi teknoloji ajanligi yapsada Blizzar`dan zaten su olayin cozulmus yapisini arakalasada su MMO nun ilk senesi sancisini bos bosa cekmesek :)
Mesaj tarihi:
TripKroniK said:
dakro bos konusuyosun o bugunku update den bahsedio sen 1 hafta onceki patch notlarini yolluyosun. bunu acaip bi hava atma cabasi icinde yapiyosun (td)

serverlara su an baglanilmio ilk once 3 de bitecek dendi sonra 5e ertelediler saat 8 oldu hala girilemiyor. emin degilim ama amerikada 9 saat surmus avrupadada daha kisa surmicek bence..
bugun warhammer yok sanirsam :)o

boş konuşmuyorum havada atmıyorum yazdığınız saatlere baktığımda ben zaten o saatlerde oyundaydım diyorum.

takma kafana beni sen postlarıma bak hava atmaya calısıp calısmadığımı görürsün zaten. sadece çözüm için öneride bulunuyorum.
  • Yeni Oluştur...