Vioxx Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 fallout 3 ındırıdım ınternetten. kendısı bır ıso dosyası kapladıgı alan 5.4 hadı 5.9 diyelım. bende 8 gb lik kingstone flash disc var gel gelelim dosyayı copy paste yap dıyınce yeterlı bos alan yok dıyor nıye boyle dıyor bır bılgısı olan varmı nasıl sıgdırabılırız bu dosyayı fd ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 flash diskin fat32 olarak formatli. diski ntfs formatlayip atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 saol denıyım simdi denedim bicimlendir kısmında sadece fat32 var ntfs dıye bırsey gorunmuyor ortalıkla bu konuda ne yapacagız nettende arastırıyım bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 flash disk desteklemiyordur belki ntfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 en iyisi sen winrarla onu 2 ye böl bu şekilde atabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 tamamdır arkadaslar hallettim az bi urasla ms-dos tan yapılabılıyor. Saolun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ntfs cok iyi bir format yalnız cıkar demeden cıkarıldımı hasar veriyor flashdisk'e. Sırf kendin kullanıyorsan yap onu. Birde fat'lar için Exfat diye birşey cıktı. Fat32'den tek farkı tek parca halindeki 4 gb'dan büyük dosyalarıda içine atabilmen işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 oyle dıyosunda cıkar dıyorum bu seferde surucu hala kullanılıyor gibisinden hata verıyor bende cekıyorum.ne yapsak bılemedım valla olmassa eve gıdınce atıyım sonra gene fat 32 yapayım gerektıkce cevırıyım nfts ye tekrar saolun bılgı ıcın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Ben problemin nedenini soylemistim gerci ama en rahat cozumde bi yerde hjsplit programcigiyla 2-3gb lik parcalara bolup fat32 olarak kullanmaya devam etmektir. Yinede sefil bi yontem oldugu icin pek sevmiyorum. Winrar ve diger storage/compress uygulamalarina gore iki uc kat daha hizli hjsplit yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar