TrustnoonE Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Choromaggus serverında Horde tarafında Blood Brotherz guildi Woltk Contentini tamamı ile temizlemiş ve Ulduar hazırlıklarına başlamıştır... Guild de şuan 2x hunter spotu bulunuyor... Eğer ben classımı biliyorum eğlenceli vakit geçirip raid yapmak istiyorum haftada 3-4 akşam 20:00-24:00 arası raid yapabilirim diyorsanız oyun içinden Hüs yada www.bloodbrotherz.wowstead.com adresinden bana ulaşın konuşalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bir shaman bir priest bir warlock birde warrior arasaydınız biz 4 arkadaş gelirdik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Peki başlıkta neden sırıttığınızı sorabilirmiyim? Burnuma kötü kokular gelior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrustnoonE Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ahahaha sevimli bi cl olmaya çalışıyorum ^^ korkutmuyum huntercıkları die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ghostcrawler korkuttu zaten bundan 1 sene once hunterlar guild bulamazdi simdi guildler hunter bulamiyor tesekkurler ghostcrawler :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Merhaba. Az önce sizin guilde baktım. Tamam güzel herşeyi kesmişsiniz ama roguelar neler yapıyor acaba(Kendimde roguem o yüzden sordum). Hepsi biraz TBC raid mantığında kalmış gibi. 434 575 hit ratingler falan. 315 hit rating şu an için cap durumda(poison cap). Arkadaşların bu hit ratinge ihtiyacı yok zaten şu anki White Hit cap 755 gibi ulaşılması imkansız bir rakam. Onun yerine expertise kasarlarsa çok daha güzel olur gibime geliyor. Hem onlar için dps artışı sağlayacaktır. Yada biraz haste. Lütfen bu dediklerimi yapıcı eleştri olarak algıla. Demek istediğim böyle olursa daha güzel olup Ulduar'a daha iyi gireceğinizdir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyla alakası yok ama bildiğim kadarıyla white hit cap 722. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 755 diye biliyorum ama Guild topiciğinide pis trolledim ha özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrustnoonE Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Rogue ların hit cap ini tam bilmiyorum açıkcası ama hit + expertise ile açığı kapattıklarını buna rağmen sıkıntı çektikleri için flask foodun da hitli olanlarını kullandıklarından haberim var.. Guildmizde de fazla rogue yok oyüzden bu sıkıntıyı fazla dile getirende olmuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrustnoonE Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Hehehe hunter bulamıyorum zaten nerf gelince hepsi ismaildk oldu sanırım sayıları gittikçe azaldı bm sevdalılarıda nerfden sonra tek tuşu bırakmaktansa özellikle dk ya reroll u tercih etti kalanları koruma altına almak lazım... Gerçi sonraki patchde buffla beraber tekrar filizlenecekler gibi hissediyorum tekrar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Haste > expartiz Hunter da olmayıversin guild de :P bizde 1 tane var mesela oda canımıza yetio zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 puff muff yok sonraki patchde hunter WOTLK in en buyuk roller coaster i bi in bi cik bi in bi cik onun yerine DK denen donme dolaba gidiyor millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Devilmanta said: bir shaman bir priest bir warlock birde warrior arasaydınız biz 4 arkadaş gelirdik :) Guild mi arıyoruz biz yaa? Bence hunterın olması zorunlu bosslar yapsınlar. Benim hatırladığım bi Onyxia da hunterlar işe yarıyodu, bide AQ da hunterlı bi boss vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 o dizayn felsefesi bitti artik her class ayni edkiden hunter cok dandik diye kimse almiyordu blizzde zorunlu hutner istiyen boss koyuyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Viktor said: o dizayn felsefesi bitti artik her class ayni edkiden hunter cok dandik diye kimse almiyordu blizzde zorunlu hutner istiyen boss koyuyordu Bitirsene priestsiz naxx25 man i... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bitirilmişi var ugrasma yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 instructor baya eglenceli olmu$tur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Gayet rahat bitiyor. Yok olmaz falan diye wipe yemeye gittik, şaka maka derken indi boss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 raid dps iyiymi$ o zaman baya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ner o yuzden geliyor taunta 3 tank diziyorsun ucgen formasyonunda (3 hunterda olur) taunt atarak oynatiyorsun razivius u priestle kesmekten cokda daha rahat oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 süper lan hunter bugün shimmering glats'te böcek yuvasını bastım, lvl 32-35 arası mobların olduğu bir mağra, ben lvl 30'um petim lvl 30 anasını ağlattım mekanın. bir kere öldüm onda da ofiste birisi bişe sordu dikkatim dağıldı bi an. hunter alt kasarken bişe fark ettim, blizzard adaleti engellediği için dava edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 bide DK dene 2 elite i ayni ende cekip kesebilmek, quest moblari 5 er 5 er alip full HP ile cikip bir sonraki gurubu su icmeyi beklemeden kosmak >>>>> all DK kadar solo su guclu baska karakter yok DK ile MC ZG AQ20 sololarsin hunter ile saatlerini verip gurup bulup t5 iki parca bulmadan mandokir bile kesemiyorsun nerdeyse hunterdi eskiden solonun krali simdi tank specli pala ve warriorlar ile DEATH KNIGGET lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emokhan Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Ortalama gearlı bir DK için MC biraz yavaş, geriden sololanabilir. Ama ZG rahat sololuyor guilddeki dk arkadaşlar. Sadece hakkarda biraz sıkıntı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 huun said: süper lan hunter bugün shimmering glats'te böcek yuvasını bastım, lvl 32-35 arası mobların olduğu bir mağra, ben lvl 30'um petim lvl 30 anasını ağlattım mekanın. bir kere öldüm onda da ofiste birisi bişe sordu dikkatim dağıldı bi an. hunter alt kasarken bişe fark ettim, blizzard adaleti engellediği için dava edilebilir. ne iş yapıosan aynından istiorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrustnoonE Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Dworgian said: huun said: süper lan hunter bugün shimmering glats'te böcek yuvasını bastım, lvl 32-35 arası mobların olduğu bir mağra, ben lvl 30'um petim lvl 30 anasını ağlattım mekanın. bir kere öldüm onda da ofiste birisi bişe sordu dikkatim dağıldı bi an. hunter alt kasarken bişe fark ettim, blizzard adaleti engellediği için dava edilebilir. ne iş yapıosan aynından istiorum :D +1 arada dikkatimin dağılmasına razıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar