Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 hala ayni kafalardasin blaq. olayi maca endeksliyorsun. eger biz bunu cok dert edicek olsak erkin cikar maci ertelerdi. biz maca 4 kisi cikmisken "biz yendik o yuzden bik bik bik" modundasin. az bir yol al. ki 4 kisi olarak (bu dordun de biri ben, biri pyro) maca cikarken bir iddamiz vardi ya da o yuzden direttigimizi dusunuyorsan iki kere yol al
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 abbooov pandoranin kutusu acildi hanim
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 DINDINDINDINDINDIN Bu arada ben de Mümtaz'a söveyim ya, boş kalmayalım di mi lan?
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 omer, akilli ol, sevisme goruntulerimizin oldugu gizli kamera kayitlarini koyarim.
elaidi Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Noluyo ya. Hırs falan bürümüş ortalığı yine. Kasmaya gerek yok biz AMK olarak kazanıcaz.
bLaQ Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 neyse konuştuk hallettik, araya girenlerin saçma yorumları zaten olayı bu raddeye getiren. kaç yıllık dostluk var.. bu konu da burda kapanıyo..
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 kitliyorum konuyu artik onumuzdeki maclara bakicaz. diyecegim suki baya ders cikardik daha ilk amctan eger bir daha organize edersek turnuva boyle sorunlar cikmiyacak. gereksiz yerede cihanla o kadar kavga ettik...aradaki birbirimize hakarete varan mesajlarida sildim gitti.
Öne çıkan mesajlar