Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 hala ayni kafalardasin blaq. olayi maca endeksliyorsun. eger biz bunu cok dert edicek olsak erkin cikar maci ertelerdi. biz maca 4 kisi cikmisken "biz yendik o yuzden bik bik bik" modundasin. az bir yol al. ki 4 kisi olarak (bu dordun de biri ben, biri pyro) maca cikarken bir iddamiz vardi ya da o yuzden direttigimizi dusunuyorsan iki kere yol al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 daha da tartışmam ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 abbooov pandoranin kutusu acildi hanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 DINDINDINDINDINDIN Bu arada ben de Mümtaz'a söveyim ya, boş kalmayalım di mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 omer, akilli ol, sevisme goruntulerimizin oldugu gizli kamera kayitlarini koyarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Ömer kız arkadaşınla seviştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 MÜMTAZ NİYE ALDATTIN LAN BENİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 zuhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Noluyo ya. Hırs falan bürümüş ortalığı yine. Kasmaya gerek yok biz AMK olarak kazanıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 neyse konuştuk hallettik, araya girenlerin saçma yorumları zaten olayı bu raddeye getiren. kaç yıllık dostluk var.. bu konu da burda kapanıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 kitliyorum konuyu artik onumuzdeki maclara bakicaz. diyecegim suki baya ders cikardik daha ilk amctan eger bir daha organize edersek turnuva boyle sorunlar cikmiyacak. gereksiz yerede cihanla o kadar kavga ettik...aradaki birbirimize hakarete varan mesajlarida sildim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar