tyler_gs Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 dos tan ms config control edilebilinir mi dun bieyleri kapatırken sanırım windows la ilgili onem li biseyleri kapatmısız verifying pool datdan sonra dos a dusuo alet ve windowsa girmio acaba dostan msconfigi acamaktan baska bisey gelio mu aklınıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 windows versiyonuna bağlı cevap.[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 msconfigi güvenli kipte açıp çalıştırmak?[signature][hline]RAAAAAAAHAAAAAAA !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_gs Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 win 98 isletim sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tonyukuk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 msconfig in içinde config.sys, autoexec.bat, system.ini, win.ini bi de başlangıç ayarları var ki başlangıç ayarları windows kaydında burada "HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun-" bulunuyor. Ama diğer dosyaları şöyle açabilirsin edit c:windowssystem.ini edit c:windowswin.ini edit c:config.sys edit c:autoexec.bat[signature][hline]Şimdik diya sæhızı çeyniym... Bag yog. ALAHA! KELE GAYBOLUY TAMAN! Şimdik necoldu bilmeym yanı. Gæybolmeyan sæhız edin! (Bunu ængeslek deym) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_gs Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 sanırım autoexe bat ı silmis guvenli kipte de acmıo yani hic acmıo nasıl kurtarılır onu dusunuorum bend e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_gs Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 geri donusum kutusu bosaltılmamıs olabilir oraya dostan nasıl ulasabilirim komut nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 C:_RECYCLED olması lazım. küt diye gözükmeyebilir, attrib -h -s -a ile parameterlerini sıfırlaman gerekebilir. Not: C:_RECYCLE yada C:RECYCLEBIN de olabilir. daha da başka bişi değildir. [signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... [Bu mesaj neterrorist tarafından 19 Mayıs 2004 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tonyukuk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 autoexec.bat ı silersen windowsun açılmasına etkisi olmaz. fakat dosta başlaması gereken türkçe karakter desteği gibi programlar da autoexec.bat la yüklenir.[signature][hline]Şimdik diya sæhızı çeyniym... Bag yog. ALAHA! KELE GAYBOLUY TAMAN! Şimdik necoldu bilmeym yanı. Gæybolmeyan sæhız edin! (Bunu ængeslek deym) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_gs Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 yok babacım recycle bin ya da recyle die bisey cıkmıo c: nin altında baska yerde olabilir mi yada baska nasıl ulasabilirim sanırım ordaki kısayolu bi de windowsun icin den bi yolu avrlu var windows 98 bu arada isletim sistremi bi arkadas cevap yaz mıs ama benim bildiim hkey filan xp ye gore yazmıs o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar