Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dostan msconfig kontrol edilebilinir mi?

tyler_gs

Öne çıkan mesajlar

msconfig in içinde config.sys, autoexec.bat, system.ini, win.ini bi de başlangıç ayarları var ki başlangıç ayarları windows kaydında burada "HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun-" bulunuyor.

Ama diğer dosyaları şöyle açabilirsin

edit c:windowssystem.ini
edit c:windowswin.ini
edit c:config.sys
edit c:autoexec.bat[signature][hline]Şimdik diya sæhızı çeyniym... Bag yog. ALAHA! KELE GAYBOLUY TAMAN! Şimdik necoldu bilmeym yanı. Gæybolmeyan sæhız edin! (Bunu ængeslek deym)
Sosyal ağlarda paylaş

C:_RECYCLED olması lazım. küt diye gözükmeyebilir, attrib -h -s -a ile parameterlerini sıfırlaman gerekebilir.

Not: C:_RECYCLE yada C:RECYCLEBIN de olabilir. daha da başka bişi değildir.

[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
Tıklayalım yardım edelim ...

[Bu mesaj neterrorist tarafından 19 Mayıs 2004 13:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

autoexec.bat ı silersen windowsun açılmasına etkisi olmaz. fakat dosta başlaması gereken türkçe karakter desteği gibi programlar da autoexec.bat la yüklenir.[signature][hline]Şimdik diya sæhızı çeyniym... Bag yog. ALAHA! KELE GAYBOLUY TAMAN! Şimdik necoldu bilmeym yanı. Gæybolmeyan sæhız edin! (Bunu ængeslek deym)
Sosyal ağlarda paylaş

yok babacım recycle bin ya da recyle die bisey cıkmıo c: nin altında baska yerde olabilir mi yada baska nasıl ulasabilirim sanırım ordaki kısayolu bi de windowsun icin den bi yolu avrlu var windows 98 bu arada isletim sistremi bi arkadas cevap yaz mıs ama benim bildiim hkey filan xp ye gore yazmıs o
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...