Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

server

daverc

Öne çıkan mesajlar

valla ben duyuru yaptim takan varmidir bilmiyorum serverlar belli degil galibada paticik genelinde bi clan yapilabilir biz ayni yerden en az 3 kisi starwarsa giricez kesin olarak tahminende oyun ciktiktan en gec 2 hafta sonra oyun elimizde olucak yani on gruba yetisme olasiligimiz cok yuksek ilk baslayanlar yani ilgilenenlere duyrulur...

Take care.......[hline]A little less conversation a little more action please
Sosyal ağlarda paylaş

adam soru sormus usenmeyin cevap verin sacmalicaginiza iste

1. Ahazi US West Coast
2. Bloodfin US East Coast
3. Bria US West Coast
4. Chilastra US East Coast
5. Corbantis US West Coast
6. Eclipse US East Coast
7. Flurry US West Coast
8. Gorath US East Coast
9. Intrepid US West Coast
10. Kauri US East Coast
11. Kettemoor US West Coast
12. Lowca US East Coast
13. Naritus US West Coast
14. Radiant US East Coast
15. Scylla US West Coast
16. Starsider US East Coast
17. Sunrunner US West Coast
18. Tarquinas US East Coast
19. Valcyn US West Coast
20. Wanderhome US East Coast[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

işte herkesin oyunu aynı zamanda eline geçmeyecek, mesela ben belki us ten bir ark yardımıyla alıcam ilk gün yazın çıkarsa, o yüzden ilk girenlere göre diğerleri de serverlarını seçecektir aynı zamanında uo da olduğu gibi, ben Atlanticteydim herkes atlantic oldu bi ara :) ,
ama diyelim o ilk girenin seçtiği server yavaş yada az nüfus var, diğerleri değiştirecektir kısa bir süre sonra vs. zor iş herkesi bi yerde toplamak ama yapılmaz değil.

Bide tabi ille bizimle oynayacak diye bi kuralda yok tabiki herkes kendi istediği yeri seçebilir. bide genelde bizlerin arasında yapılan birliktelikler kısa süreli oluyor :-P[hline] AO-Swg-WoW
Sosyal ağlarda paylaş

Valla baglilik olayi vardir bide zorunluluk olayi vardir.Norak bagli degil belki ama bounty hunter oldugunda ki su gorunumde ben de Doctor olucak gibiyim her hangi birinden daha cok onem vericektir koruma ve savas olayina,gidip takim toplayip savasirken ben dahil arkadaslarimizi koruruz dikkat ederiz ama yabanci biri bunu kaale bile almaz sonra gitti 740k :).....
Harbi harbi kasicak oynayacak varsa oyun ciktigi siralar haberlesiriz zaten....[hline]A little less conversation a little more action please
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...