daverc Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 beyler cikicak server adlarini bilen warsa bi kararlastiralimda türkler olarak ayni servera girelim sonradan problem cikmasin :)[hline] :hrr:MeGaDeaTHx:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 abi siteyi ne die koymuslar sence biraz okursan bulursun[hline]this is my hatred mind and myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 valla ben duyuru yaptim takan varmidir bilmiyorum serverlar belli degil galibada paticik genelinde bi clan yapilabilir biz ayni yerden en az 3 kisi starwarsa giricez kesin olarak tahminende oyun ciktiktan en gec 2 hafta sonra oyun elimizde olucak yani on gruba yetisme olasiligimiz cok yuksek ilk baslayanlar yani ilgilenenlere duyrulur... Take care.......[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 adam soru sormus usenmeyin cevap verin sacmalicaginiza iste 1. Ahazi US West Coast 2. Bloodfin US East Coast 3. Bria US West Coast 4. Chilastra US East Coast 5. Corbantis US West Coast 6. Eclipse US East Coast 7. Flurry US West Coast 8. Gorath US East Coast 9. Intrepid US West Coast 10. Kauri US East Coast 11. Kettemoor US West Coast 12. Lowca US East Coast 13. Naritus US West Coast 14. Radiant US East Coast 15. Scylla US West Coast 16. Starsider US East Coast 17. Sunrunner US West Coast 18. Tarquinas US East Coast 19. Valcyn US West Coast 20. Wanderhome US East Coast[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 ustume alinmiyorum tabi......... alinsammi acaba.... Take care.....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 şahsen bloodfin yada corbantis(güzel isim :) ) düşünüyorum ben. ama lagına, kalabalık oranına vs deişebilir tabi[hline] AO-Swg-WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 A A ne demek sahsen beraber gezmeyecezmi ortamlarda bence hava hos ama olmasin bole dagilmalar.. :) take care.......[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 devile bi sormak lasım, official forumları o baya takip ediyo,[hline] AO-Swg-WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Bence hep beraber bir serverda oynayalim. Ama oyun açildiktan bir süre sonra karar verelim. Doluluk ve baglanti açısından biraz düşünmek lazim.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 işte herkesin oyunu aynı zamanda eline geçmeyecek, mesela ben belki us ten bir ark yardımıyla alıcam ilk gün yazın çıkarsa, o yüzden ilk girenlere göre diğerleri de serverlarını seçecektir aynı zamanında uo da olduğu gibi, ben Atlanticteydim herkes atlantic oldu bi ara :) , ama diyelim o ilk girenin seçtiği server yavaş yada az nüfus var, diğerleri değiştirecektir kısa bir süre sonra vs. zor iş herkesi bi yerde toplamak ama yapılmaz değil. Bide tabi ille bizimle oynayacak diye bi kuralda yok tabiki herkes kendi istediği yeri seçebilir. bide genelde bizlerin arasında yapılan birliktelikler kısa süreli oluyor :-P[hline] AO-Swg-WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Birbirimize force ile bagli olacagiz evladim.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Valla baglilik olayi vardir bide zorunluluk olayi vardir.Norak bagli degil belki ama bounty hunter oldugunda ki su gorunumde ben de Doctor olucak gibiyim her hangi birinden daha cok onem vericektir koruma ve savas olayina,gidip takim toplayip savasirken ben dahil arkadaslarimizi koruruz dikkat ederiz ama yabanci biri bunu kaale bile almaz sonra gitti 740k :)..... Harbi harbi kasicak oynayacak varsa oyun ciktigi siralar haberlesiriz zaten....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 ben avrupa serverlarını beklicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 zaten sole grup 20 kisiyi gectimi kalabaliklasmak cok daha kolay olur cunku zaten bastan alicaz oyunu lvl lar yukselecek katilan cok olucaktir...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memocan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 ben sahsen gunsmith neyin olmak istiyorum. duzgun fiyat almak isterseniz beni kollarsiniz :) elimden her is gelir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Herkesin bir arada olması çok zor ama olursa çok kral olur aeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 artik bakalim paticikten haberlesiriz...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar