Toledor Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Dün akşamdan itibaren, akşamları belli saatten sonra messenger a bağlanamıyorum. Baya uğraştım ama düzeltemedim. Hata denetlemede sistem dosyasının yanında ünlem işareti var. Neyse bugün başka bir hesapla deneyeyim dedim girdi fakat var olan hesabımla giremiyorum. 81000306 Hatası veriyor, ikinci hesabımla rahat rahat giriyorum. Neden yapabilir ki böyle birşey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Bende de uzun zamandır aynı problem var. Arada giriyor ama anlayabilmiş değilim. Lütfen birisi yardımcı olsun ebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 http://msn-errors.blogspot.com/2006/11/fix-msn-messenger-login-error-800b0001.html aga error kodunu google a yazsan direk çözümü orda ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Alakasız sonuçlar çıkıyor. Genellikle diyecemde genelliklede değil, devamlı pc sorunları üzerine o yazdığım kod(sistem saati vs). Ama benimki direk hesapla ilgili. Başka pclerde de giremiyorum yani kendi hesabıma aynı kod hatayı veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 format c: der kaçar giderim bu diyarlardan (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 live messenger'in cachi tabir edilen bir kaç dosyası var. bilgilerin o klasorlerde saklanıyor; kullanıcı listen vs. onlari silmeyi deneyebilirsin. ama bence bu problem genellikle msn serverlarından kaynaklı bir sorun. benzer durumlar benim de başıma gelmişti. bekledim, geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar