calimero Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 selamlar. yeni aldığım hard diske xp kurucam da, boot options tan cd rom drive ı falan ilk seçenek yaptım cd yi görmüyo. xp cd sinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. doğru muyum??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 muhtemelen boot ogeleri icermeyen bir kopyadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 selamlar efem. başka başlık açmayayım çömlüğüm tekrardan görülsün diyerekten buradan devam edeyim. sorun çözüldü. bi ton kafamı yediler yok satalarda yeni bişey var şundan bundan diye. dvd de sorun varmış. neyse, şimdi benim pc ahanda buraya daha önce yazdığımdan kopiş şu şekilde: AMD ATHLON 64 X2 DUAL 5000+ (2.6 GHZ) 1MB 940p ASUS M2N N430 DDR2 SES+LAN+SATA2 16X S940 500 GB WD HDD 256 MB ASUS EN8600GT/2DHT (128Bit) DDR3 TV DVI 16X ben bunların hangilerine driver indirmeliyim. aslında daha doğrusu on board ses kartı için indirmeli miyim? şimdiden tişkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 calimero said: ASUS M2N N430 DDR2 SES+LAN+SATA2 16X S940 256 MB ASUS EN8600GT/2DHT (128Bit) DDR3 TV DVI 16X anakartın bütün sürücülerini indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 derken? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 alıntıdakileri indireceksin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 abi iyice kazmalık etmek istemiyorum fekat alıntı derken bunlar ses, video, anakartın kendi driver ı di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 linkte vereyim bari ekran kartı http://www.nvidia.com/object/winxp_182.08_whql.html anakartın tam modeli üzerinde yazar mutlaka. m2n xxx gibi bişey onuda burdaki linkten arat indir http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 calimero said: abi iyice kazmalık etmek istemiyorum fekat alıntı derken bunlar ses, video, anakartın kendi driver ı di mi? ya şimdi o iş karışık, nforce chipsetli senin anakart. yani 1 paket indirip hepsini kurması muhtemel. ama olmadı dediğim gibi anakartın tam modelini asusun sitesinde arat indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 eyv abi sağolasın. ben zaten anakartı indirdim. ekran kartını da indirmekteydim sen yazdığında. aslında muhabbet "ses driver ı ayrıca lazım mı" mıydı. aydınlatmışsın. tekrardan sağolasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar