Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 arkadasın laptopunda ekran koruyucuyu kapattık ama 15 dk sonra monitör kapanıo bunu kapatmak için monitör gücü secenegine tıklıyoruz açılmıo, denetim masasından giriomuş ordan da açılmıomuş.. bunu nasıl hallederiz acaba biraz acele :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Denetim masası-güç-monitörü kapat:hiçbir zaman. Bu olmadıysa bilmiyorum nasıl olur :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Fortuna said: Denetim masası-güç-monitörü kapat:hiçbir zaman bu simge açılmıo işte yoksa bnde yapmasını biliorum :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 çalıştırda powercfg.cpl yaz. aynı pencereyi açar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Gaming said: çalıştırda powercfg.cpl yaz. aynı pencereyi açar. bu işlemde işe yaramadı bir türlü güç seçenegi açılmıyor ne yapamak gerek ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 o ikinci işlemin işe yaraması lazımdı işte. format at fsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar