Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1. hafta maçları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Takim Melih Gökçek vs Takım SBT

Takım ? vs Takım Kolbastı

Takım İhbin vs Armatörler Medikal Koalisyonu

tarihleri takim kaptanlari aralarinda ayarlasin cuma cumartesi pazar 3 gunden birinde tercihen.

ayarlayamazlarsa ben random bi tarih atmak zorunda kalicam(cuma cumartesi yada pazar) o yuzden ayarlamaya calisin herkese uygun bir tarih.

mod cm
host bildik hostlar iste eger isterseniz tarafsiz bir host ayarlariz...ama fazla kastirmayin geyik en nihayetinde.

mh supheniz olursa replay alin bana yollayin bakarim.
Mesaj tarihi:
2 takımın da sorunları yüzünden maçı önümüzdeki haftasonuna erteledik ekmek ile. Umarız bi sorun yoktur problem varsa tekrar konuşabiliriz ama böylesi çok daha iyi olucak gibi gerekirse haftaya normal maç saatlerini aksatmicak bi şekilde araya sıkıştırırz biz kafalarınızı yormayın.
Plus bence bütün maçları erteleyin takımlar birbirleriyle oynicak fırsat bulsun arada :D
Mesaj tarihi:
abi ekmekler sorun yaşıyordu yoksa bizim insan kalabalığımız biliniyor :D bende biraz da kendimi de düşünerek dedim erteleyelim ya ayrıca zaten arada bi hafta olsun ya alışsın insanlar takımlarına :d
Mesaj tarihi:
abicim sakin olun biz turnuvayı geciktirmicez sadece ilk hafta maçımızı önümüzdeki hafta yapmak istiyoruz 2 maçı da aynı gün yaparız gerekirse kondisyon problemimiz yok karşılıklı olarak da anlaştık.
  • Yeni Oluştur...