Stifler Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Var mı gider? U2 konserini 3d yapmışlar. Reald ve Imaxlerde var. Ben gitmeyi düşünüyorum bu hafta, yazarım buraya nasıl olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ben gittim bu sabah, güzeldi bence. sıkıldım biraz gerçi ama izlenir yani. bugünkü basın gösterimiydi(ekşi sözlük saolsun), bu cuma gösterime gircek sanırım. bide iyiki bakmışım buraya müzik bölümüne açıcaktım tam konunun aynısını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 gitmeyin bence, Türkiye'de şeriat var kadın hakları yok gelmiyorum korkuyorum bıdı bıdı diyen adamdan fayda gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 tabi canım, türkiyede kadınlar baştacıdır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 evt şeriatın altında işkence görüyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 3 drake U2 kesicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 u2nun şeriat yüzünden gelmeme kısmını bi tarafından uyduruyo olmayasın? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 U2'ya öyle düşündürenlere kızın.. Ayrıca sinemada 3-D konser izleme fikri garip geliyo bana :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 neremden uydurcam? Adam söylemiş işte, bono kılıcımı çalmıştı ondan sinirliyim şimdi bok atıyorum. Sevdiğim bir grup ama insan yüzü gülerek okumuyo bazı yorumları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 seriat degil lan, insan haklari olaylari yuzunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 edit:aquilanın yazdığı şeyin aynısını yazmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 şeriat lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 seriatin kestigi parmak acimaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 İnsan haklarından dem vurup ABD'de ödül almaya da gitmişlerdi yalnız, öyle de güzide bir olayları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 irlandalidan ne hayir bekliyosun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Kemal Yılmaz: Türkiye'nin insan hakları karnesinin kırıklarla dolu olduğunu görünce de yüzbinlerce doları elinin tersiyle itip bu hal ve şerait altında Türkiye'de konser vermek istemediğini belirtmiş. Ne yazık değil mi? said: edit: fail bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 serait != seriat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 bide konserin bi kısmı israilde, israile giden adam türkiyeye niye gelmiyo onu anlamak zor. türkiyeye asıl gelmeme sebebi bence öyle bi sahnenin türkiyeye kurulamıyacak olmasıdır, kurulsa bile konser biletlerine o parayı vercek bi stad dolusu insan çıkmaz u2ya türkiyeden. insan haklarını falan ayıp olmasın diye diyo bono. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ufak sahne kursun, artizlik yapmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 anaaa a ve i bana oyun oynamış. fial'ım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Bu imkân ve şerâit, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 bugün yanımda atilla dorsayla izledim olm bunu ben, yanındada başka adamlar vardı onlarda ünlüdür kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 para mı verdiniz şimdi buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 olm dünyadaki tüm 3 boyutlu kameralar kullanılmış bunun çekimleri içini para verilip izlenir u2 ya azcık sempatiniz varsa. ben para vermedim, iyide post kastım. 10 000 madalyasını almam lazım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar