Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun tavsiyesi [xbox 360]

di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Kuzenimin evine gidip gelen misafirleri karsilarken orada acilmamis kutusunda bir xbox360 gordum ve hemen koltugumun altina sikistirip kuzeni telefonla aradim ve dugun hediyesi icin tesekkur ettim. hehe yok diyemedi garibim.

Bu sayede evde bir adet xbox 360 olmus oldu fakat oyun istiyorum/ariyorum. Cok icli disli olmadigimdan tavsiye ustunden gitmek istiyorum.

Ne tip seversin derseniz; God of War hastasiyim mesela xbox'ta yokmus hala. Call Of Duty takiliyorum bu aralar, fena degil sardi epeyce. Dovus oyunlarini pek beceremedigimden pek takilmiyorum ama arada hatunu patakliyorum o yuzden onlar da olabilir.

Bir de mumkunse iki kisilik oyun tavsiyeleri de istiyorum ki ben oynarken millet baymasin.

Sagolun varolun.
Sosyal ağlarda paylaş

- Street Fighter IV (dovus sevsen de sevmesen de bulunmasi sart)

- Virtua Tennis (en eglenceli iki kisilik oyunlardan, arcade tenis)

- Guitar Hero (enstrumanli al, 2 gitar veya 1 gitar 1 bateri yap, cok eglenceli)

- Mass Effect (single player ama hikayesi cok guzeldir, atmosfer falan, kotora benzer)

- Star Wars Unleashed (3rd person action)

- Assasin's Creed (3rd Person Action)

- Castle Crashers (Xbox Live Arcade oyunu ama inanilmazdir)

- Resident Evil cikti yeni ona bakabilirsin

- Xbox Live Arcade'de cok cok zevkli multi ve single oyunlar var, ben paso ordan takiliyorum bu aralar SF oynamadigimda :)
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:
- Street Fighter IV

- Guitar Hero (enstrumanli al, 2 gitar veya 1 gitar 1 bateri yap, cok eglenceli)

- Mass Effect (single player ama hikayesi cok guzeldir, atmosfer falan, kotora benzer)

- Assasin's Creed (3rd Person Action)

Azmocum yorum yazan ellerini yalayayim =P Zaman zaman duyup merak ettigim ama alet elime gecince aklima gelmeyen oyunlardi su alinti yaptiklarim.

Castle crashers'i ise epeyce merak ettim simdi. Eve gidince bi bakacagim onlara.

Bu arada bir sorum olarak. Alet'in firmware'i hack'lenmis vaziyette. Oyle gecti elime. Internet'e baglayayim mi ? Ya da en azindan orjinal oyunlari net'ten oynasam bir zarari olur mu ?
Sosyal ağlarda paylaş

interneye bağlarsan banllanma riski var ama bağlamazsanda banalnmıştan pek bi farkı yok :)

bu arada call of dutyyi netten oynamayı dene feci kitliyo, yeni alınmış xboxla 1 aylık bedava live gold üyeliğin oluyo(açtığın ilk 3 acc a veriliyo bu gold olayı)

2 kişi oynamak için en iyi oyun halo bnce, split screenla 2 kişi online girip feci eğlenebiliyosun(4 kişiye kadar bölebiliyosun ekranı ama büyük tv lazım biraz ).
Sosyal ağlarda paylaş

mutlaka gir nete, firmwareliysen zaten mutlaka banlanacaksin, bari yararlan :D

XBL den oyun indirmek icin netten ms point alman lazim falan filan, sonra da acctunu UK veya US yapman lazim ve gecerli bir adres vermen lazim o ulkeden. Ben mesela Buckingham sarayinin adresini verdim :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...