Azmodai Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Cidden ayip. 2.5 senedir burda az cok her gece beraber oyun oynuyoruz ve bu gece yaptiginiz ayiptan baska birsey degil. Bre yuzsuzler, topic aciyorsunuz turnuva diye, kaciran olabilir diye dusunmuyorsunuz, bastan savma bir liste, sonra "secim" elitizmi altinda geyikler. Bu gece kanalda olan herkesin adam gibi bir olaya katilma hakki vardi, yok secim ayagina girdiniz ettiniz, insan orada goruyor fazladan adam oldugunu, adam gibi bir iki takim daha yaptirir ama yok, gotunuzun kalkikligi yuzunden elitist elitist lafimizi umursamamalar etmemeler. kanalda gotumu yirtiyorum tek cevap veren yok bisi olmamis gibi yazmalar. Cidden ayip, adam yerine koymuyorsunuz, siz kimsiniz yahu? Burada 2.5 senedir oynyaan toplam kac kisi var zaten, herkes herkesle kanka... boyle laf dinlememezlikler siklemezlikler. Ayip ettiniz ve kirdiniz. Takimlari secip arkasindan "tamam kalanlar da takim yapsin bari :)" semaptikligi de olmaz, adam gibi bastan yapacaktiniz. Kanalda lafimi umursamayanlara cidden yaziklar olsun, kanalda olmayanlari secip sonra "kalanlar da takim kursun :)" gibi bir elitist davranis ta gormedim duymadim. Boktan bir oyunu iyi oynuyorsunuz diye yaptiginiz ayrimciliga yaziklar olsun cidden. Ayrica bu turnuva listesine bakip "ya su su su kankalar yok, bari haber verelim" demeyenlere de yaziklar olsun. Su turnuva isini bir turlu adam gibi yapamadiniz, yapmaya kalkinca da boyle ayrimcilik yaptiniz helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 ulan ahah bi de kanaldan dile getiriyoruz cevap super "Ama azmo, secilseydin oynayacaktin... bak ali bile secildi..." Ulan SEN KIMSIN benim secilip secilmeyecegime karar verecek? Ali bile secildi gibi salakca bir laf edecek? Turnuva mi yapacaksiniz? Adam gibi diyeceksin ki "arkadaslar p.tesi 22:00 ye kadar herkes 5+1 olmak uzere liste hazirlasin lig yapacaz" sonra ben de istedigim, sevidgim adamlarla adam gibi patide oyunumu oynicam. 2.5 sene once burda dotaya basladigimizda topu topu 10-15 kisiydik, gordugumuz muameleye bak. helal valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 ben kaptan olsam azmoyu takımıma alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Azmodai said: "Ama azmo, secilseydin oynayacaktin... bak ali bile secildi..." Ulan SEN KIMSIN benim secilip secilmeyecegime karar verecek? Ali bile secildi gibi salakca bir laf edecek? Bu lafı eden hıyarı biliyorum da. Yaptığınız n00b muhabbetleri falan bi yere kadar yapıcağınız hırsa da size de koyiym. ulan kaybetseniz nolur. amma önemsiyormuşsunuz be şu oyunu. şu n00b muhabbetine ses çıkartmadık hiç diye tepemize çıkmaya çalışmayın herkes yerini bilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Abi çok abartıyorsun bence, Paticik oyun komunitesi olarak genelde iki elle herhangi bir şeyi ilk anda doğrultamadığımızdan, böyle bir sürü aksaklık zaten olacak, garanti orası. Ha salak salak laflar eden illa ki olmuştur, doğrudur, yanlış anlaşılmalar da olmuştur, ama biliyorsun yani sen memnun olmadan o turnuvadakilerin yarısı oynamaz. Konuşulması lazım, 30 kişi aynı anda tk ağızdan konuşunca işler karışıyor haliyle, herkes fikrini belirtir, herkes memnun olur sonunda. Aceleyle konuşmamak lazım, yanlış anlaşılmalara çok müsait oluyor, kırılmalar oluyor. Dediğim gibi, oturulur konuşulur, herkes memnun olursa yapılır turnuva, olmazsa da her zamanki gibi atarız kendi aramızda oyunumuzu. Büyütülecek bir mesele değil Paşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Lütfen kalp kırmayalım agalar, sonra turnuvayı adam etme ihtimali de ortadan kalkacak, birlik ve beraberliğe muhtaç olduğumuz şu günlerde sakince tartışalım (bunu benim diyor olmam bile durumun vehametini ortaya koyuyor.....,,,,,,,,,). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Ben banlı olduğum için tüm tartışmaları kaçırmışım da, herkes benim takımım bu diyip yazsaydı daha güzel olurdu. Seri başı olup takım seçme olayına lafım olmadı diyelim, seri başlarına kim karar verdi? Gerçi baktım ölesine karar verilmiş. En iyi oynayan mıdır nedir? Nedir bunun kıstası ve nedendir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 konuyu kitleyin. yapilan yapildi zaten, gorecegimi de gordum, sasiracagima da sasirdim. Surda adam gibi aksamlari dota atarak stress atiyorduk ama kendisi bir stress haline geldi, bir de su muameleyi gordukten sonra cidden bir anlami yok. Size iyi turnuvalar, umarim digerleri gibi baslamadan bitmez veya yarida kesilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 azmo napabilirim abi netten 2 gunluk organizasyon bu kadar sonucta ben organizator degilim paticik warcraft moduyum elimdende bu kadar i geliyor. 2 gun liste liste diye tutustum kac tane topic actim oraya mesaj atan hereks oyle yada boyle bir takima girdi...genede disarda kalanlar oldu yerimide verdim kendi takimimin 2.yedegiyim gerekirse cikar hakemde olurum. ama siz foruma mesaj atmassaniz secme gunude o kargasa icinde gelip bende varim derseniz karambl olur kaldiki ben herkes ignore lu oldugu icin mesajini zaten gormedim gorsem o anda biseyler yapardim simdi disarda kalan lopeth var baskada yok sanirim onuda bir yere yerlestiricez...varsa baska kalan mesaj atsin. hatam elbet olmustur elimden bu kadari geliyor kusura bakmaytin bi sonraki daha organize daha guzel daha kalabalik olur kimse disarda kalmaz bu seferlik affedin gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 ben de dısardaymısım neyse ama kasmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 kim kizdirdi lan at agizlimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 ahahah sadece ben mi kalmışım dışarda. normalde üzülmemek lazım tabi ama çok üzüldüm. yinede herkese başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar