Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Nükleer geleceği nereden belli??? kaç yıldır atılmadı dünya üzerinde.. Atan kişide pişman olur o kırmızı butona basacağına... Ama direk piyade indirme yaparlarsa ne yapacaksın?? Asker sayısı 1VS1 de açığı neyle kapatacaksın? Mecbur asker yetiştirmek zorundasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 unity abi çok düz mantık yürütüyosun takmışsın teknolojiye tek bi görüşü savunuyosun at gözlüğü meselesi abi bunların hepsi para yaşadığımız koşulları sende biliyorsun bi amerikayla türkiyeyi nasıl kıyaslıyabilirsin ha tabiki onlardan üstün olmayı bende isterdim ama olmuyo işte imkanımız yok dicem var ama kullanamıyoruz milletin uşağı durumundayız bunları aşmadan teknoloji fln yalan olur[signature][hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Amerikanın Toprak yüzölçümü ile bizim ki bir mi?? Amerikanın her yandan karadan saldırı alma ihtimali var mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Halfmumi, 19 Mayıs 2004 03:12 tarihinde demiş ki: Nükleer geleceği nereden belli??? kaç yıldır atılmadı dünya üzerinde.. Atan kişide pişman olur o kırmızı butona basacağına... Ama direk piyade indirme yaparlarsa ne yapacaksın?? Asker sayısı 1VS1 de açığı neyle kapatacaksın? Mecbur asker yetiştirmek zorundasın... abcim bu mu senin savas anlayisin ? atan pisman olur kimse nukleer atmaz. mumi senin savasa hazirlikli olmayla ilgili anlayisin buysa, hic askere gitme. savasta HER ihtimale karsi hazirlanilir, herseye karsi savunmak uzere hazirlanirsin. senin dusuncendeki adam hic beklemedigi seyi bulur karsisinda.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 orada demek istediğim, "Attığı nükleeri burnundan getirirler" manasındaydı unity.. Atamaz-yemez diye değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Halfmumi, 19 Mayıs 2004 03:13 tarihinde demiş ki: Amerikanın Toprak yüzölçümü ile bizim ki bir mi?? Amerikanın her yandan karadan saldırı alma ihtimali var mı?? abicim yuzolcum ne ? o ucak gemilerinden 1 tanesinin yillik ikmali bizim deniz kuvvetleri butcesine yakin, ki birak onu tasarlamayi yakinindan bile gecemiyoruz satin almanin. iste olay budur. yuzolcumle olsaydi cin almis yurumus, sscb simdi imparatorluktu.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Blind, 19 Mayıs 2004 03:13 tarihinde demiş ki: unity abi çok düz mantık yürütüyosun takmışsın teknolojiye tek bi görüşü savunuyosun at gözlüğü meselesi abi bunların hepsi para yaşadığımız koşulları sende biliyorsun bi amerikayla türkiyeyi nasıl kıyaslıyabilirsin ha tabiki onlardan üstün olmayı bende isterdim ama olmuyo işte imkanımız yok dicem var ama kullanamıyoruz milletin uşağı durumundayız bunları aşmadan teknoloji fln yalan olur para neyle oluyo blind ? butcenin yuzde 10 unu sadece 600 bin adami oylesine beslemekle mi oluyor ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Halfmumi, 19 Mayıs 2004 03:14 tarihinde demiş ki: orada demek istediğim, "Attığı nükleeri burnundan getirirler" manasındaydı unity.. Atamaz-yemez diye değil... abicim tamam o zaman hazirlanmayalim. zaten aslinda birak nukleeri, turkiye natonun muttefiki, avrupanin RESMI olarak sinirlari icinde kaldigi ilan edlmis bir ulke, avrupa komsularini azerbaycan, iran, irak, suriye olarak saydi gecende. zaten avrupa birligine de giricez. kimsenin zaten saldirmaya gotu yemez. haydi sadece jandarma kalsin kaldiralim butun orduyu.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Amerikanın belli başlı şeyleri aşmış olmasından ziyade, Kendi gökdelenlerine yapılacak deli bir saldırıyı önlemekten acizliği var... Al bakalım... istersen 4 uçak gemin olsun.2 tane "NİNJA" çıkar..Kaçırır uçağı,sokar binaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Halfmumi, 19 Mayıs 2004 03:16 tarihinde demiş ki: Amerikanın belli başlı şeyleri aşmış olmasından ziyade, Kendi gökdelenlerine yapılacak deli bir saldırıyı önlemekten acizliği var... Al bakalım... istersen 4 uçak gemin olsun.2 tane "NİNJA" çıkar..Kaçırır uçağı,sokar binaya... o gokdelen olayinin altinda yatan komplolari ne sen ne ben cozebiliriz. biz turkiye olarak 3 seferdir engelleyemiyoruz bombalari habeirn var mi ? daha gecen gun 4 tane patladi.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: para neyle oluyo blind ? butcenin yuzde 10 unu sadece 600 bin adami oylesine beslemekle mi oluyor ? abi o zaman kıbrısıda bırakalım senin dediğinden bu çıkıyo yani ki o adamları oylesine beslemiyolar sonuçta teknolojik olarak gelişemiyoruz mecbur askeri gücümüzü en üst seviyelere taşımalıyız başka yolu yok bunun[signature][hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 "kimsenin zaten saldirmaya gotu yemez" değil, saldıran, kamu dan salmaz cevabını,askerden alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Blind, 19 Mayıs 2004 03:17 tarihinde demiş ki: said: para neyle oluyo blind ? butcenin yuzde 10 unu sadece 600 bin adami oylesine beslemekle mi oluyor ? abi o zaman kıbrısıda bırakalım senin dediğinden bu çıkıyo yani ki o adamları oylesine beslemiyolar sonuçta teknolojik olarak gelişemiyoruz mecbur askeri gücümüzü en üst seviyelere taşımalıyız başka yolu yok bunun kibris bizim degil ki arkadasim ? ne zaman bizim yaptin ? kibris ilk meclisin belirledigi misak-i milli sinirlari icinde mi bir bakin bakalim ? para lazim parrraaaaaaaa.. dedigim gibi 60 insani 18 ay boyunca tuketici yaparak olmaz.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Savaşta askerler ve mermiler konuşur unity,nükleerlerden çok.. 1 adam bile savaşın kaderini değiştirebilir.. "whooo geçmişteydi o" demek yerine, 101. Piyade bölüğünün paraşütle tepemize inebilme ihtimalinide göz önüne almak gerekir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 öyle bir hava çıkartma olduğunda tepende, kamuylamı kurtaracaksın halkı-bayrağı? Yoksa bir mermiyi şarjöre yerleştirip-tetiğe basmaklamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Halfmumi, 19 Mayıs 2004 03:18 tarihinde demiş ki: "kimsenin zaten saldirmaya gotu yemez" değil, saldıran, kamu dan salmaz cevabını,askerden alır... abi lafi dondurup durma. oyle diyorum boyle diyosun soyle diyorum bu sefer yine boyle diyosun. sana nukleer dedim, kimsenin nukleer atmaya gotu yemez dedin. e dedim bu mantikla zaten kimsenin nato ulkesine saldirmaya gotu yemez, bu sefer de ciktin bana secimlere giren kaymakam gibi konustun cevabini sundan alir bundan alir. bu senin mantigindi benim degil.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 kıbrıs nasıl bizim değil :) rumlara mı yollanıyo onca para ¿[signature][hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Bu konuyu read only geçecektim ama bir konu takıldı aklıma şu son sözlerden sonra. Hani kamu hizmeti falan verip teknoloji falan geliştirilecek ya. Amerika'nın da müthiş gücü var ya bu konuda. Hani g3'ü olan askerin kimyasal atan toplara karşı şansı yok ya. Peki neden Amerika Irak'ı dahayla istediği şekle sokamadı. Niye Vietnam'da mutlak zafere imza atamadı. Teknolojisinde virüs mü vardı? Yoksa kamu hizmeti veren "askerleri" mi işe yaramıyor? Bazı kavramlardan uzaklaştığımızda belki Amerika gibi "medeni" de oluruz. Ama o kavramlarla yer değiştirdiğimiz "teknoloji" allah korusun olası bir savaşta bir yerimizde öyle bir patlar ki, "Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar" ne demek gayet iyi anlarız.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 abi lafi dondurup durma. oyle diyorum boyle diyosun soyle diyorum bu sefer yine boyle diyosun. sana nukleer dedim, kimsenin nukleer atmaya gotu yemez dedin. e dedim bu mantikla zaten kimsenin nato ulkesine saldirmaya gotu yemez, bu sefer de ciktin bana secimlere giren kaymakam gibi konustun cevabini sundan alir bundan alir. bu senin mantigindi benim degil ----------------------------- lol unity..Lafı nerede döndürdüm söylermisin?? "Kimsenin nükleer atmaya götü yemez" demedim,"ATAN PİŞMAN OLUR" dedim...İsteyen atsın,görüşürüz sonra onunla anasının yanında... Anlaşamıycaz bu konuda... Boşver ya...Ben Askerlik yaparım.Savaşırım..Sen politikayla,Kamuyla uğraşırsın.. Savaş zamanı hava indirme birliği geldiğinde görüşelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: GE-TA, 19 Mayıs 2004 03:24 tarihinde demiş ki: Bu konuyu read only geçecektim ama bir konu takıldı aklıma şu son sözlerden sonra. Hani kamu hizmeti falan verip teknoloji falan geliştirilecek ya. Amerika'nın da müthiş gücü var ya bu konuda. Hani g3'ü olan askerin kimyasal atan toplara karşı şansı yok ya. Peki neden Amerika Irak'ı dahayla istediği şekle sokamadı. Niye Vietnam'da mutlak zafere imza atamadı. Teknolojisinde virüs mü vardı? Yoksa kamu hizmeti veren "askerleri" mi işe yaramıyor? Bazı kavramlardan uzaklaştığımızda belki Amerika gibi "medeni" de oluruz. Ama o kavramlarla yer değiştirdiğimiz "teknoloji" allah korusun olası bir savaşta bir yerimizde öyle bir patlar ki, "Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar" ne demek gayet iyi anlarız. valla 1, amerika kendi ulkesinde degil baskasinin ulkesinde savasiyor, hicbir zaman bu zamanda seni kabul etmeyen bir bolgede tutunamazsin. 2 - biz kendi ulkemizi savunucaz, maksadimiz adami iceri sokmamak zaten, yoksa soktuktan sorna gerillalik yapariz herkes gibi. 3 - eger amerika gibi orayi burayi isgal etme egilimi varsa, kafanizdan hemen cikarin, cunku bu ulkenin prensibi belirlenmistir, o da yurtta baris dunyada baristir, turkiyenin kimsenin bir karis topraginda gozu yoktur, ordu da ulkeyi savunmak icin kullanilacaktir. period.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Blind, 19 Mayıs 2004 03:23 tarihinde demiş ki: kıbrıs nasıl bizim değil :) rumlara mı yollanıyo onca para ¿ abi onu misak-i milliyi cizenlere sorucan bana degil.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Halfmumi, 19 Mayıs 2004 03:26 tarihinde demiş ki: lol unity..Lafı nerede döndürdüm söylermisin?? "Kimsenin nükleer atmaya götü yemez" demedim,"ATAN PİŞMAN OLUR" dedim...İsteyen atsın,görüşürüz sonra onunla anasının Savaş zamanı hava indirme birliği geldiğinde görüşelim... nereye pisman oluyor ? sen kasaturayla nukleeri durtukleyip bertaraf edince mi pisman oluyor gec. oyle her isteyen her istedigi 'birlige' gitseydi ehooooo. cemiskezek levazim taburu karargah bolugu ascisi halfmumi.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: unity100, 19 Mayıs 2004 03:29 tarihinde demiş ki: said: Halfmumi, 19 Mayıs 2004 03:26 tarihinde demiş ki: lol unity..Lafı nerede döndürdüm söylermisin?? "Kimsenin nükleer atmaya götü yemez" demedim,"ATAN PİŞMAN OLUR" dedim...İsteyen atsın,görüşürüz sonra onunla anasının Savaş zamanı hava indirme birliği geldiğinde görüşelim... nereye pisman oluyor ? sen kasaturayla nukleeri durtukleyip bertaraf edince mi pisman oluyor gec. oyle her isteyen her istedigi 'birlige' gitseydi ehooooo. cemiskezek levazim taburu karargah bolugu ascisi halfmumi. Eleman atsın nükleeri,sonra görüşürüz pişman olup olmayacağını..En azından benden bir zarar alacağına yemin ederim...Ha,bu ev yapımı C4 olur,Cephede bir şarapnelle parçaya ayrılıp başka bir mehmetciğe siper olmak olur... "İsteyen istediği birliğie gitseydi" değil burada konumuz... Konuyu oradan oraya dolaştırıp sonrada "heyooo" demek yakışmıyor sana... Aşcılıktan anlamam..Sen benden çok anlarsın,eminim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Halfmumi, 19 Mayıs 2004 03:35 tarihinde demiş ki: Eleman atsın nükleeri,sonra görüşürüz pişman olup olmayacağını..En azından benden bir zarar alacağına yemin ederim...Ha,bu ev yapımı C4 olur,Cephede bir şarapnelle parçaya ayrılıp başka bir mehmetciğe siper olmak olur... ya sen harbi dasak geciyosun bizle ha ? nukleerin ne oldugundan haberin var mi ? sen ne zararini veriyosun be ? bir nukleer patlamanin 1 km yakininda olanlarin buhar oldugundan haberin var mi ? ne siperi ne c4 u adam yerin yapisini degistirecek oldugun yerde be ?!?!1 said: Aşcılıktan anlamam..Sen benden çok anlarsın,eminim.. merak etme, ogretiverirler. 'YAPACAKSIN'. dediler mi yaparsin, hatta en iyisini olursun ascinin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 nerden mi geldi konu asciliga ? heme alakalandiriyim dur. askeriyede senin ne ise yaradigin, ne olmak istedigin ya da neye yetenekli oldugun, hatta mesleginin ne oldugu hiiiic onemli degildir. onlarin neye ihtiyaci varsa, o yaparlar seni. istersen odtu elektronigi bitir, master yap ayni yerde, git ingilterede guvenlik sistemleri uzerine elektronik alaninda 2 sene calis tecrubeni oturt, bir bakmissin ki van sahra hastanesinde bir albayin 'habercisi' olmussun gunde IKIYUZ ELLI BARDAK cay tasiyorsun. yaptigin vatan savunmasi bu. sonra bol bol kullanirsin sen elektronik bilgini vatan savunmasinda. iste sana da oyle olacak aynen. sen istedigin kadar xtrreeme yap, parasut brovesi al kaptan brovesi al, filanca taburdaki bir personel assubayinin ankaraya bildirdigi eleman acigi kadrosuna seni denklestirecek bilgisayarin teki ankarada, bir de bakmissin sihhi tesisatcisin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar