Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CJ7


Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar



http://www.imdb.com/title/tt0940709/

Shaolin Soccer ve Kung Fu Hustle filminin yönetmeni Stephen Chow'un yeni filmi.

Ti, a really poor construction worker that struggles to keep his son, Dicky, in private school, mistakes an orb he finds in a junkjard for a toy his son heavily requested from him, since all of the classmates had it. This object turns out to be an alien creature with regenerative powers that will end up teaching important lessons to both father and son, amidst a dramatic turn of events in which Dicky is confronted to the harsh realities of life.

------------------------------

Uzaylı yaratığımızın yüz taklidi yaptığı yere hayran olacaksınız. :P

Yeğenlerime film bakarken tesadüfen gördüm , göz atayım derken bitirmişim güzel filmdi. Efektler cidden harika olmuş, One Piece tarzı tek yumrukla 1000 metre uçurmalı çocuk kavgaları da fena değildi. Tek zayıf noktası Chow'un en pahalı projesi olmasına rağmen çocuk filmi janrınd aolması illa bir benzetme yapmak gerekirse Spy Kids-ET gibi :p

Stephen Chow sineması hayranlarının çok şey beklememsi gereken ama sonuça zaman geçirmek için göz atılabilecek bir seyirlik.


ET'nin Çin malı versiyonu gibi uzaylı yaratığın bir healer olduğunu düşünürseniz bu benzerlik daha da artıyor ama ben şahsen beğendim. Beklentiye girmeden izleyin bence.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...