StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Sabah 6'da annem yazlıktan geldi ve elinde de bir koli vardı. Koliyi açtığında şok oldum çünkü annem bana bir tavşan getirmişti :-):-):-) Adı Tarzan. Henüz 15 20 günlükmüş.. Kıpır kıpır, yerinde duramıyo!!! Sizinle de resimlerini paylaşmak istedim. hehe bu resmi çekerken yesin diye marul vermiştim ama Buggs Bunny dişi gibi gözüktü :D : Genelde burada kedi köpek resimleri yayınlanıyo ama bir değişiklik olsun dedim[signature][hline]Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 iyi bak, sorumlulugunu kaldir. surekli senle bulunsun.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 hayvan hevesi gelip de hayvani alip hevesi gectikten sonra sokaga atan denyolar gibi olma.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 :D. Böyle tatlı bir hayvana öyle bişey yapmak aklımın ucundan bile geçmez..... HEr tarafını mıncıklayasım geliyo yaa :-)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Gormo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Seneler önce beslemiştim tavşan. Sakın soğuk verme sebzeleri. Havucu dışarıda bekletip ısıtsanda içi soğuk kalabiliyor dikkat et.[signature][hline]geberik
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Hmmm tavsiyen için sağol.... dikkat ederim Soğuk yerse ne olur??[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: Gormo, 17 Mayıs 2004 09:28 tarihinde demiş ki: Seneler önce beslemiştim tavşan. Sakın soğuk verme sebzeleri. Havucu dışarıda bekletip ısıtsanda içi soğuk kalabiliyor dikkat et. çırçır olursa monitör falan bırakmaz heryere bırakıverir hediyesini.[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle
avp Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 tatli filamda evde beslenmea tavşan yaf.. dışkısı filam cok pis kokuyo kardeşim bahceye almişti tavsan asiri pis haywanlar köpek gibi eğitilemiyorlarda :)[signature][hline]nedir bu avp?
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 her hayvanin zahmeti var ve katlanacaksin zahmetinde. eee, hayvani oyle egit boyle egit, o zahmetten kurtar bu zahmetten kurtar pacayi, e insan olarak ne ozveri kaldi iliskiye verilen ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Halay çekebiliyomu :D[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
avp Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: unity100, 17 Mayıs 2004 10:29 tarihinde demiş ki: her hayvanin zahmeti var ve katlanacaksin zahmetinde. eee, hayvani oyle egit boyle egit, o zahmetten kurtar bu zahmetten kurtar pacayi, e insan olarak ne ozveri kaldi iliskiye verilen ? taam'da bunlar egitilebilecek bir haywan değil ben yaklasik 10 yildir haywan besliyorum evde.. köpek,kuş,balik,kaplumbaga tavşan 'da vardi fakat onu pisliginden doalyi göndermek zorunda kaldik.. Hem büyünce şirinlikleride kaçiyo :)[signature][hline]nedir bu avp?
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: avp, 17 Mayıs 2004 10:32 tarihinde demiş ki: taam'da bunlar egitilebilecek bir haywan değil ben yaklasik 10 yildir haywan besliyorum evde.. köpek,kuş,balik,kaplumbaga tavşan 'da vardi fakat onu pisliginden doalyi göndermek zorunda kaldik.. Hem büyünce şirinlikleride kaçiyo :) ben artik unuttum ne kadar suredir besledigimi ve bu sure icerisinde iliskilerde iki tarafli fedakarlik yapilmasi gerektigini pek guzel ogrendim. hayvan aldiysan pisligini temizleyeceksin. zaten buyuyunce sirinligi kacicak dusuncesi aklindan geciyorsa bir insanin hic hayvan almamali.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
avp Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ;) ama tavsan köpek ,kuş gibi akilli haywan değil sevgisini gösteremiyor insanlara ve belli bir süre sonra insanlarda bu tür haywanlardan sıkılıyorlar bu sebeple sıkılmalari yerine hiç almamalarini tercih ederim. o yüzden uyardim arkadasi[signature][hline]nedir bu avp?
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Abi alt tarafı bi tavşan ya.Kız arkadaşın gibi düşünme bunu "Büyüyünce şirinliği kaçacak" diye :D Annemler küçükken birsürü tavşanları varmış,duvarı kemirip evden kaçarlarmış falan.Çelikten kafese koy bence onu. Hem yukardaki arkadaş haklı,almışsan hayvanı pisliğini püsürüğünü temizleyecen. Günah valla.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: avp, 17 Mayıs 2004 10:37 tarihinde demiş ki: ;) ama tavsan köpek ,kuş gibi akilli haywan değil sevgisini gösteremiyor insanlara ve belli bir süre sonra insanlarda bu tür haywanlardan sıkılıyorlar bu sebeple sıkılmalari yerine hiç almamalarini tercih ederim. o yüzden uyardim arkadasi zaten asil amac sevilmek degil, sevmektir hayvan aliminda.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Buarada monitörün üstündeki resmi çok hoş :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 walla son başıma gelen hadiseden soora diyebileceim tekşey var, aman dikkat et! hayvanın boyutu küçüldükçe göstermen gereken dikkat ve özenin boyutu büyüyo, her zaman gözün üstünde olsun, sonuçta bi hayvanın sahibiyle arasındaki özel bağdan başka hiç bişeyi yoktur kendini ifade etmede kullanacaı. bi derdi, bi sıkıntısı olduunda ilk sen anlamalı ve hemen gerekeni yapmalısın, zavallıcığın ağzı var dili yok ki derdini anlatabilsin.[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Ah ablam tamı tamına açıkladı :) Buarada hayvan sevilmek içindir arkadaşın dediği gibi. "BEE SEVMIYO KESECEM IZGARA YAPACAM" dersen olay biter :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [Bu mesaj Korax tarafından 17 Mayıs 2004 10:48 tarihinde değiştirilmiştir]
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Hijyenik adamım ben de ama bakalım nasıl olucak. Her an tuvalet ihtiyacını giderdiği için şimdilik eve salmıyorum..... Kafes (yada kafes abes kaçar), kutusunda tutuyorum şimdilik[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 O kutuyu kemirebilir.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Hehe, aynı zmanda asla ona olan sevgimin azalacağını zannetmiyorum. Ona olan sevgimin azalabileceği ihtimalini bile düşünemiyorum[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Hayvanseverler derneğine üye yapalım seni :-)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 kemirebilirmi hımmm...... ? ya düşünürüm bi şey[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 bez bagla bi tarafina. milletin absurd bulacagi radikal cozumler cok rahatlatir insani cogu zaman.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Evet bez işini görebilir.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Öne çıkan mesajlar