Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dance Dance Revolution

Oxxide

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Bu dans oyununu bilmiyorsanız çok ayıp, burdan buyrun: DDRFreak.
Şimdi, bu Türkiye'de nerelerde var? Mecidiyeköy Profilo'da bir 5th Mix makina gördüm, başka da görmedim. Maltepe'de bir tane olduğu yönünde söylentiler var. Bilen eden yok mudur arkadaşlar?

[Bu mesaj Oxxide tarafından 20 Mayıs 2004 01:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

böle çıkıyırsun pembeli mavili ibnemsi bir platforma sonra domuz gibi terleyinceye kadar dans ediyorsun arada yanıyorsun haydaaaa tekrardan başa sarıyorun yine domuz gibi terleyinceye kadar dans ediyorsun arada yanıyorsun haydaaa...
tekrardan başa...

böyle böyle gidiyor bu...
yani bone cum bu bize gelmez... 300-500 cü adama yaramaz

bu melun aletle ne aleme akabilirsin ne de kız tavlayabilirsin
wassabi filminde vardı jean reno'yu maymun ediyordu makine sonra "skerim oyuncağınızı" diye iniyordu bu aletten

gel biz aleme akalım 300-500-300-500-300-500...[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

hah işte onu diyorum ya

bu zımbırtı evde çoluk çocuk oynasın geleceğin kılabırları yetişsin diye

bak mesela biz anamızdan babamızdan öğrenemedik kılabır olamyı 300-500 yapmayı şimdi bunun eğitimini de veriyorlar üstâdım

ahh ahh zaman değişti eskiden bötylemiydi bu işler...[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

yannız buna kafayı takarsan 2 günde cillop gibi kilo verirsin vallahi[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 20 Mayıs 2004 02:01 tarihinde demiş ki:
böle çıkıyırsun pembeli mavili ibnemsi bir platforma

ahah!
bu tarif üzerine,sitseler çıkmam o platforma..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya işte Teknocan kardeşlerimiz Japonların yaptığı bi zımbırtı bu. Adamlar kulüplere akıp dansedip şarkı söyleyeceklerine arcade salonlarına gidip kareoke makinalarında şarkı söyleyip bu zımbırtılarda dans ediyorlar... Tekno insanı bozuyo bi noktada...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...