Evr Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Gastraphetes shaft * 6 (12K ea) Gastraphetes recipe (15K) malum levelimden dolayi bunlar bana artik drop olmuyo elinde olanlar varsa bana ulassin lutfen Turmak(34) lardan dusuyor[signature][hline]www.dragonsfamily.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 soylesene lazim die kasalim hafta sonuna kadar lvl kasayimda 39 da du$er heralde onlar hala dimi ? hafta sonu gider kasar toplarim onlardan hem sana hem bana bende bi bow bulunsun istiyom yanimda gast falan $oyle yava$ moblari falan keserim arada canim skilinca bende pvpde lazim olur ceker arada powershot cakarim bi tane :)[signature][hline]Cruma group lf a healer a tank and 6 dds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Yapmişken banada bitane bow yapin :) [Bu mesaj Shalis tarafından 14 Mayıs 2004 16:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heardalis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 bir tane shaft var bende ayırdım senin için hydra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar