DeathLord Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 evet başlıkta yazdığım gibi warcraft3 ü windowed olarak oynayabilmek istiyorum bunu yapabilmenin bi yolu var mı bilen varsa anlatabilir mi lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 genellikle şu formül işe yarar: dosyayı açmak için kullandığın kısayola sağ tıklayıp ayarlara gir. Kısayolun açacağı dosyanın bulunduğu yer "C:vsvsvs..." şeklinde tırnak içinde yazar. Tırnakların dışına bir boşluk bırakarak -w ekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konu basligini google a yazinca cikan 2. sonuc. http://www.youtube.com/watch?v=6Wh7KWljTIE aramaya inaniniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 ben bir ara yapmıştım nasıl hatırlamıyorum da şu var ki kesinlikle oynanmıyor. mouse u sağa sola ittirdiğinde map kaymıyor mouse oyun dışına fırlıyor çünkü :) çok kötü oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar