Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Resim URL'sini alıp DL ettirememek [php]

Pluton

Öne çıkan mesajlar

Selamlar IHA Abone merkezinden bi arkadaşım için veri çektirmeye çalışıyorum. Herşey çok güzel ama büyük resimler var bunları birtürlü sunucuya DL ettiremiyorum.

Adres şöyle birşey : [http olucak ama link verdiği için koymadım başına]
$go3 = "abone.iha.com.tr/abone/imageDownload.aspx?newsId=20090307A0703125&d=1";

Ben bunu echo ''; olarak yazarsan resmi gösteriyor ama copy() yada başka bir yöntemle resmi sunucuma aldıramıyorum. Hertürlü yöntemi denedim ama yemedi. Bir fikir verebilecek var mı acaba ?

Sosyal ağlarda paylaş

CURL kullanarak alacaksın resmi

CURL'de de referrer ve browser header bilgisini ayarlıyacaksın ki anlamasın IHA :)

Edit: Yanılmıyorsam bir sayfadan resimler yüklenirken resimlere o sayfanın adresi referrer olarak gidiyordu.

Edit 2: Cookie kontrolü de oluyor olabilir. O da curl'den ayarlanır rahat rahat ama incelemek lazım önce tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Brigand said:
CURL kullanarak alacaksın resmi

CURL'de de referrer ve browser header bilgisini ayarlıyacaksın ki anlamasın IHA :)

Edit: Yanılmıyorsam bir sayfadan resimler yüklenirken resimlere o sayfanın adresi referrer olarak gidiyordu.

Edit 2: Cookie kontrolü de oluyor olabilir. O da curl'den ayarlanır rahat rahat ama incelemek lazım önce tabi.

Aslında curl ile alıyorum ama COOKIE'de kullandırtıyorum. Senin dediğin gibi olsa resmi nasıl gösterticek ki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...