Pluton Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Selamlar IHA Abone merkezinden bi arkadaşım için veri çektirmeye çalışıyorum. Herşey çok güzel ama büyük resimler var bunları birtürlü sunucuya DL ettiremiyorum. Adres şöyle birşey : [http olucak ama link verdiği için koymadım başına] $go3 = "abone.iha.com.tr/abone/imageDownload.aspx?newsId=20090307A0703125&d=1"; Ben bunu echo ''; olarak yazarsan resmi gösteriyor ama copy() yada başka bir yöntemle resmi sunucuma aldıramıyorum. Hertürlü yöntemi denedim ama yemedi. Bir fikir verebilecek var mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 CURL kullanarak alacaksın resmi CURL'de de referrer ve browser header bilgisini ayarlıyacaksın ki anlamasın IHA :) Edit: Yanılmıyorsam bir sayfadan resimler yüklenirken resimlere o sayfanın adresi referrer olarak gidiyordu. Edit 2: Cookie kontrolü de oluyor olabilir. O da curl'den ayarlanır rahat rahat ama incelemek lazım önce tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Brigand said: CURL kullanarak alacaksın resmi CURL'de de referrer ve browser header bilgisini ayarlıyacaksın ki anlamasın IHA :) Edit: Yanılmıyorsam bir sayfadan resimler yüklenirken resimlere o sayfanın adresi referrer olarak gidiyordu. Edit 2: Cookie kontrolü de oluyor olabilir. O da curl'den ayarlanır rahat rahat ama incelemek lazım önce tabi. Aslında curl ile alıyorum ama COOKIE'de kullandırtıyorum. Senin dediğin gibi olsa resmi nasıl gösterticek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 resmi kendi serverına kopyalıcan öyle göstercen :) dışarıdan hotlinkinge izin vermemişler demekki yani öyle gösteremicen direk olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ya da adamlarla irtibata geçip uygun api hangisiyse onu kullanacaksın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Normal kendim resmi indirebiliyorum. sonundaki d= değişkeni 0 ise göster 1 ise indir gibi ayarlanmış. Ben indirebiliyken CURL nasıl indiremiyo onu anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar