Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 EU/Excalburda Charlar Lvl 50 Elven Eldritch Mana Spec RR4L9 486234 rps Full Spellcrafted MP set Dex-Int-Cons Cap +20 str HP Cap +200 Mana focus staff Resistler sadece 1 tane ringle caplenio oda lost seed isimli bi questi 1-2 defa daha yaaprsaniz olur usendim yapmadim Onunla birlikte butun meele ve magic resistler cap Spec Mana Magic 50 Light Magic 20 Realm Abilityler MOC-Mastery of concentration AUG3-Aug acquicy lvl 3 MCL 2-Mystic crystal lore lvl 2 MOA2-Mastery of arcane 2 MOM2-Mastery of magery 2 bir 2 rada daha avr hatirlamiyorum bu charda 2 plata yakin para ve baya dia-sapphire-emerald seal var item da cabasi Su an bi rvr Guildinde en iyi rvr guildine girmek icin limit zaten RR5 ona da 25 k reps sonra girio + cok fazla taniyan var seklimiz var ortamda CHAR 2 LVL 46 Celt Blademaster %99 ve MP parcalardan olusan setinin bikac parcasi hazir.Diger Charlarla birlikte full MP set yapabilirsiniz.Son specini 50 Celtic Dual 44 Pierce Rest Parry(tahmini 37 felan oluyo) olarak dusunmustum. 3. Char lvl 39 yada 40 druid Biraz craft skili var.Parasida var. RvR druid olarak dusunuldu ama isterseniz respec stone alip speci deistirebilirsiniz . Son speci 41 Nurture 35 Regro FIYAT 140$ Sımdi alana martin 6 sina kadar bedeva kullanma suresi ISTEYENLERE HANGI SEHIRDE OLURSA OLSUN TESLIM EDILIR (EXTREME SEHIRLER OLMASIN ) kARGOYLA CD BOX MOX HERSEYI GONDERICEM SUBSCRIPTION CODE+BOXU YANI o kadar[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch [b]Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Uplariö beni kimse tutamaz :)[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch [b]Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 UP![signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] [b]Burningred LvL 29 Assassin-Bartz [b]YARMAGUL LvL 21 Artisan-Bartz[b] icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 UP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uluvatar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Dayi cok fazla istiyorsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar