Cermy Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 nerden bulabilirim? tek kişilik bir yatağı, koltuğu sarıp kapatabilecek kadar. çatı arasına falan kaldırılıcakta, rutubet, kokmasın vs. falan nalburlarda varmıdır acaba, sanmıyorum gerçi pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 tekzen, bauhaus, praktiker buralarda vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 3ü de çok uzak ya, emin misin olduğuna, boşu boşuna o kadar yol gitmeyelim :) ürünlere falan baksam netten, hangi bölümdedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Poşet , kağıt , bant vs. vs. satan yerler oluyor toptan. Onlarda boyundan büyük uzunlukta rulolar halinde şu hava kabarcıklı koruma naylonlarından satılıyor. Bu tarz biyer biliyorsan veya gördüysen onlarda işine yararsa bulabilirsin. Tabi diğer arkadaşın söylediği yerler heralde daha kolay olur senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 mevki bildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 istinye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Bulunuyor ama poset mantiginda degil. Daha cok sarmak icin genis ve uzun plastik rulo. Alip sarmaliyosun, bantlayip kaldiriyosun. Illaki naylon poset tarzi bi sey diyorsan, kurutemizlemelerde elbiseler icin bol bol var. Onlari alip, kesip bicip yine yapistirarak yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Cevahir Koçtaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 riglous, benim de istediğim poşet değil zaten, sarıp bantlamaca ve kaldırmaca. ama göremedim işte. kurutemizleme poşetleri çabuk yırtılır, çöp poşetleri var aklımda alternatif olarak ama aradığımı bulursam iyi olur baya. paspatur 3-4 gün önce bakındım cevahir koçtaşa, göremedim hiç. emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Yok, emin değilim. Yani olması gerekir babında edit: Cevahir Koçtaş 315 96 00 ara sor varsa git al. Çözüm odaklı bi insanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 ahah teşekkür ediyorum aradım şimdi, 36. tuştan sonra dünyadan bi haber birine ulaşabildim. yok maalesef dedi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Hımm :/ Kısmet diilmiş moruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Cevahir'dekinde yokmus. Kartal'dakinde var. Bauhaus'larda da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 bende şimdi koçtaş ın sitesinde şöyle bişey buldum koctas gerci bunun duzunu arıyorum ben ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 daha iyi abi bu hem zedelenmez mobilyaların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar