Hardter Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 davos fatihi olmamıs bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Kinkaudonau said: http://www.akpartitube.com/video.aspx?_d=b1f127c4-2e34-4cd1-af93-b8512b5683e3 bu şarkıyı sabahtan akşama çalıyorlar otobüslerde bas bas hiphopu eskiden severdim, şerefsizim artık hiphopdan da nefret ettim Erkan May Gururlan Sunar! Herşey Türkiye için! Adamlar Türkçe bilmiyo resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 -007- said: böyle bi kıroluk görmedim şuana kadar. AkRobot'tan sonra bi kere daha ayakta alkışlıyorum. Oha akrobot diye bişi mi yapmış bunlar lan ohaehea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Bu ülke yaşamaktan utandıran bikaç sahne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Soru: Türkiye sattığı yerleri geri alabilcek mi? Cevap: Türk vatandaşları yurt dışında aldıkları yerleri geri verebilcek mi? Daha saçma bir yanıt görmedim, o arkada bu robotu mikrafon ile seslendiren kişi biraz daha mantıklı yanıtlar sallasaydı bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 said: DuTubsch (1 month ago) bu kadar öküz millet mi olur yaa... hepside inaniyor ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 aehauheauhea neymiş o öyle ya müthiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Soru: Türkiye sattığı yerleri geri alabilcek mi? Cevap: Türk vatandaşları yurt dışında aldıkları yerleri geri verebilcek mi? Bu nasıl bir cevap ya seslendireni ıslak odunla dövmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 para var huzur var. google da kapayıp aksearch filan acar bunlar yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar