Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ragnarok Online

KARAMURAT

Öne çıkan mesajlar

valla ben bi ara bakmıştım, çok garip bi oyundu, bi türlü ısınamamıştım. mesela millet emote yapıyo, ben yapamıyorum. sordum neden neyin nesidir diye, meğer level 3 olmak gerekiyomuş ehe. oturmak için bile böyle level xp falan istiyo. koşarak uazaklaştım o gün.[signature][hline]Bu forumlarda aklıma gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartışabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

walla anime tabanlı diyebileceğim bir mmorpg gayet eglenceli tavsiye edebilirim türkçe içeirkli sitesi daha yapım aşamasında ama o zamana kadar burdan bakabilirsiniz
http://iro.ragnarokonline.com
Europe site(oyunu indirmek için türkiyeninde içinde bulunduğu server)
http://www.euro-ro.net
Şuan serverda ortalama en 2600 kişi oluyor online ben daha yeni ilgilenmeye başladığım için pek bi bilgi veremicem ama gerekli bilgi ilk verdiğim sitede mevcut diğeri daha yapım aşamasında.[signature][hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
dün aldım dergiyi bende gördüm ehe patiye bakarkende topic açılmış :) oh oh ii oldu
ben hafat sonu girip oynucam biraz bakalım neye benziyomuş[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
[01:36] olm nickimi alanı bulursam
[01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan
[01:36] oyacam
Sosyal ağlarda paylaş

gittim dergiyi aldım oyunu yükledim, şimdi patchliyo. ama ne bi kullanıcı adı çıktı ne cdkey türü bişey. nası olcak bu işler?[signature][hline]Bu forumlarda aklıma gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartışabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

evet oyunun kendisi de öyle. bu arada dediğim doğruymuş, oturup kalkmak için bile level istiyo. cinsiyet farkı denen bişey yok, oyunun daha çoğu türkçeye çevrilmemiş. gördüğüm tek iyi şey kamerayı istediğimiz gibi yönetebilmemiz. mmorpglerde olan şeylerin dışına çıkan pek bişey yok. savaş skillerine abanılmış.

ha bi de şu an nasıldır bilmiyorum ama ben akşamüstü baktığımda acaip laglıydı. zor oynanıyodu. ben girdiğimde açık olan tek serverda herkes italyanca ispanyolca ve fransızca konuşuyodu. ilginçtir, ingilizce konuşan tek bi kişiye bile rastlamadım npcler dışında.[signature][hline]Bu forumlarda aklıma gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartışabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi şöle bu oyunda avrupa için genel tek server açıldı,ama bunun yanında amerikadan kayıt alırsan amerika için oturmuş bir severi var,avrupa daha beta aşamasında,oynayan kitlesi baya fazla ortalama 1500 kişi online oluyor hatta yoğun zamanlarında 4000 leri buluyor ve ben öle diğer oyunlardan fazla bir lage hiç rastlamadım.beta olduğu için daha oturmamamış tarafları var ama zamanla oturacak.Çok kapsamlı bir oyun değil ama eğlencelik işin aslı bu oyun tam abi benim o kadar zamanım yok oturup günlerimi harcayamam,günde anca bikaç saat eğlence diyenler için.[signature][hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben oynadım.
Oyun aslında biraz Ultima online tarzı.Genelde insanlar frp yapıyor.Mesela birinden biraz zeny istiyorsun ben knight'ım veremem falan diyor.Gereksiz konuşmuyolar.Buarada genelde italyan,alman baya çok.Almanlar türklerle pek konuşmuyor.Yobaz yerine koyuyolar bizi :) Tabi bundan biz değil almanyada yobazlık yapanlar utansın neyse konuyu dağıtmayayım.
Gerçekten eğlenceli.Level kasıp,yaratıklar kesip level atlıyoruz.
Level 10 olana kadar çaylak olarak dolaşıyoruz.level 10 olduktan sonrada Hangi mesleği seçtiysek o mesleği uygulamaya başlıyoruz.Ben mage seçtim.Büyüler falan çok güzel.Aslında paticiğe birde Ragnarok online bölümü açsak güzel olurdu.Çünkü ultima online severler ve artık oynamayanlar eminim bu oyuna başlamayı düşünürler(ör: ben 8-) )

İyi Oyunlar,Eğlenceler.

Saygılar...[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz...
Sosyal ağlarda paylaş

Unutmadan,lag sorunu pek olmuyor arkadaşında dediği gibi.

Player Killer olayı varmı bilmiyorum ama büyülere hasta oldum :-)

Ha birde,yetkilileri ile konuşup oyunun Türkiye serverını kurmayı planlıyorum.

Eğer emülatörü ile yada Server'ı ile ilgili bilgisi olan varsa lütfen bana PM'den ulaşsın.[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar şuanda Emülatörünü buldum.
Oyunun Türkiye serverını kurmaya karar verdim.
belki 1 sene belki 3 ay ama kuracam kafaya koydum :)

Hasta oldum oyuna[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...