KARAMURAT Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Bu oyunla ilgilenen varmı,yada paticiğin bu konu ile ilgili bir projesi hali hazırda merak ettim,özellikle türkiyeninde resmi olarak bulunmasından dolayı[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Ne Tur bisey bu[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 valla ben bi ara bakmıştım, çok garip bi oyundu, bi türlü ısınamamıştım. mesela millet emote yapıyo, ben yapamıyorum. sordum neden neyin nesidir diye, meğer level 3 olmak gerekiyomuş ehe. oturmak için bile böyle level xp falan istiyo. koşarak uazaklaştım o gün.[signature][hline]Bu forumlarda aklıma gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartışabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Chip temi Pcnet temi ne vardı sanırım.... ! aylık da ücretsiz kullanım cd'si hediye etmişti. Dünyanın ilk Türkçe'yi de barındıran mmorpg'si diyordu[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 walla anime tabanlı diyebileceğim bir mmorpg gayet eglenceli tavsiye edebilirim türkçe içeirkli sitesi daha yapım aşamasında ama o zamana kadar burdan bakabilirsiniz http://iro.ragnarokonline.com Europe site(oyunu indirmek için türkiyeninde içinde bulunduğu server) http://www.euro-ro.net Şuan serverda ortalama en 2600 kişi oluyor online ben daha yeni ilgilenmeye başladığım için pek bi bilgi veremicem ama gerekli bilgi ilk verdiğim sitede mevcut diğeri daha yapım aşamasında.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 evet PC net 1 ay bedava abonelik ve CD sini veriyo bu ay var mı oynayacak olan pati?[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 dün aldım dergiyi bende gördüm ehe patiye bakarkende topic açılmış :) oh oh ii oldu ben hafat sonu girip oynucam biraz bakalım neye benziyomuş[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [01:36] olm nickimi alanı bulursam [01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan [01:36] oyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 ilk kez duyuyom ben yaw ss leri var mı Zed yollasan[signature][hline]HoroZz Sindarin Hadescik HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 gittim dergiyi aldım oyunu yükledim, şimdi patchliyo. ama ne bi kullanıcı adı çıktı ne cdkey türü bişey. nası olcak bu işler?[signature][hline]Bu forumlarda aklıma gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartışabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 güzel bi oyun gibi ama zed'in söyledigi gibi herşeye level cart curt falan istiyosa baya bi vakit ayırmak gerekir ben oynamam şahsen yazın denk gelse belki bi bakardım[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 cd zarfının arkasında bi numara yazıyo dergide de bişeyler anlatmışlar. denemedim gerçi henüz...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 walla ben şuan itibari ile oynuyorum gayette zevkli gidiyor aslında.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 çizgi filme benziyor sitesindeki resimler bana biraz itici geldi. oyunun kendiside böylemi ?[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Lost Roses UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 evet oyunun kendisi de öyle. bu arada dediğim doğruymuş, oturup kalkmak için bile level istiyo. cinsiyet farkı denen bişey yok, oyunun daha çoğu türkçeye çevrilmemiş. gördüğüm tek iyi şey kamerayı istediğimiz gibi yönetebilmemiz. mmorpglerde olan şeylerin dışına çıkan pek bişey yok. savaş skillerine abanılmış. ha bi de şu an nasıldır bilmiyorum ama ben akşamüstü baktığımda acaip laglıydı. zor oynanıyodu. ben girdiğimde açık olan tek serverda herkes italyanca ispanyolca ve fransızca konuşuyodu. ilginçtir, ingilizce konuşan tek bi kişiye bile rastlamadım npcler dışında.[signature][hline]Bu forumlarda aklıma gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartışabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Şimdi şöle bu oyunda avrupa için genel tek server açıldı,ama bunun yanında amerikadan kayıt alırsan amerika için oturmuş bir severi var,avrupa daha beta aşamasında,oynayan kitlesi baya fazla ortalama 1500 kişi online oluyor hatta yoğun zamanlarında 4000 leri buluyor ve ben öle diğer oyunlardan fazla bir lage hiç rastlamadım.beta olduğu için daha oturmamamış tarafları var ama zamanla oturacak.Çok kapsamlı bir oyun değil ama eğlencelik işin aslı bu oyun tam abi benim o kadar zamanım yok oturup günlerimi harcayamam,günde anca bikaç saat eğlence diyenler için.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Ben oynadım. Oyun aslında biraz Ultima online tarzı.Genelde insanlar frp yapıyor.Mesela birinden biraz zeny istiyorsun ben knight'ım veremem falan diyor.Gereksiz konuşmuyolar.Buarada genelde italyan,alman baya çok.Almanlar türklerle pek konuşmuyor.Yobaz yerine koyuyolar bizi :) Tabi bundan biz değil almanyada yobazlık yapanlar utansın neyse konuyu dağıtmayayım. Gerçekten eğlenceli.Level kasıp,yaratıklar kesip level atlıyoruz. Level 10 olana kadar çaylak olarak dolaşıyoruz.level 10 olduktan sonrada Hangi mesleği seçtiysek o mesleği uygulamaya başlıyoruz.Ben mage seçtim.Büyüler falan çok güzel.Aslında paticiğe birde Ragnarok online bölümü açsak güzel olurdu.Çünkü ultima online severler ve artık oynamayanlar eminim bu oyuna başlamayı düşünürler(ör: ben 8-) ) İyi Oyunlar,Eğlenceler. Saygılar...[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Unutmadan,lag sorunu pek olmuyor arkadaşında dediği gibi. Player Killer olayı varmı bilmiyorum ama büyülere hasta oldum :-) Ha birde,yetkilileri ile konuşup oyunun Türkiye serverını kurmayı planlıyorum. Eğer emülatörü ile yada Server'ı ile ilgili bilgisi olan varsa lütfen bana PM'den ulaşsın.[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 türkçe çevirisi için sayfa başına 2.5 milyon veriyorlardı. Küfürler de var tabi bunca kelimenin içinde..[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Pk lık olayı var lvl 9 dan sonra pk olabiliyorsun yani en azindan böyle yazıyor tanıtımlarında ve basic skill 9 tanıtımında.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Arkadaşlar şuanda Emülatörünü buldum. Oyunun Türkiye serverını kurmaya karar verdim. belki 1 sene belki 3 ay ama kuracam kafaya koydum :) Hasta oldum oyuna[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 bunun emulatoru nerde bulunurkı yada ısmı ne emu nun[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 az önce girdim oynadım biraz hoşlanmadım açıkçası,sıkıldım çıktım girmem bi daha[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Patchlemek için kasmaya değmez mi yani onu söyleyin.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 patch i zate çok kısa sürüyo[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Ben oynuyorum Nick:Sethlor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar