Dralnu Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 http://uk.imdb.com/title/tt1131729/ super kadro, heyecanla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=2P45323zFKY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Geçen çarşamba gittim, ve bence muhteşemdi. Filmi izlicek olanlara tavsiyem eğlenmek için izlemeleri, çok detaylı bir konu yada senaryo ararsanız hayal kırıklığı yaratabilir. Kullanılan şarkılar ve sahnelere cuk diye oturmaları çok iyiydi, insanın salonun ortasında şarkı söyleyesi geliyordu (:P) Dönemi bence iyi yansıtmışlar bazı eksikler var ama onlarda o kadar önemli değildi benim gözümde. Kısacası 60 ve 70 leri seven herkesin izlemesi gereken bir film, filmi beyenmicek olsanız bile 2 saat boyunca baya eğleniceniz bir yapım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 güzel film'di. Eğer bir film eski tarih'te geçiyorsa ve insana o zamanlarda yaşamanın nasıl birşey olduğunu hissettirebiliyorsa 10/10 alır benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 süper film bence, hem güzel bir komedi hemde müzikler inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 nasıl daha önce görmedim bu filmi bilmiyorum ama inanılmaz güzel bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 İzlemediyseniz izleyin arkadaşlar bu filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 şahane film gerçekten, dendiği gibi şarkı seçimleri de çok güzelleştiriyor. iyi geliyo insana böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 indireli çok oldu da izlemeye teşebbüs etmedim henüz bu hafta izleyeyim bari bunu, pati'ye göre yapıyorum zaten izleme programımı resmen eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 yav said: indireli çok oldu da izlemeye teşebbüs etmedim henüz bu hafta izleyeyim bari bunu, pati'ye göre yapıyorum zaten izleme programımı resmen eheh ahaha +1 indirme listesindeydi az önce indirdim bakıcam birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 cohzel film ELENOR ALLAH BELANI VERSIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 çooooooooooook iyi film. Kesin izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 pek hoşmuş gerçekten film ya <3 umarım soundtrack'ini bulabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 film süperdi.. gerçekten:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 super film yaa değşet ötesi film son 10 yılımın filmi çetim müzikleride ayrı bi hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 soundtrackini dinliyorum 3.kez, 37 şarkılık çok güzel bulun indirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Film gerçekten başarılıymış ama(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Eğlence, rahatlattı baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 inanılmaz bir film heleki o müzikleri yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 sahane film nasıl batmıs ingilterede özellikle anlamadım. daha ne istiyolarki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Şu anda bitmek üzere film imba zaten de bir sorum var: Uluslararası sulara açılmaları durumunda suçsuz olmazlar mıydı? Yani uluslararası sularda radyo yayını yapabilirler, biz kendi kendimize dünyaya yayınlıyoruz dinleyen ingiliz halkının problemi der ve yırtarlardı. Yada ben mi yanlış biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 sen yanlis biliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Uluslararası sularda geçerli olur mu devletlerin yerel kanunları? Yayınımı Amerikan halkı için yapıyorum dersin. Misal bizde youtube yasaklı ama adamlar yayın yapabiliyorlar. O şekilde yani? =/ hoş onlar uluslararası sularda falan değiller de anlatabilmişimdir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Bu isi yapanlar genelde ulsular arası sulardan yapıyo veya paso geziyolar,i uydu yok bisi yok mid range raido sinyalını triangulate etmek kolay bisey değil. asıl sorun o dğeil zaten, asıl sorun gelir kaynağı bulmak. İngiltereden sirket acıp reklam alamazsın bu yüzden baska ülkelerden sirket acıp ordan reklam alman gerkeiyo, e sirketler oraya para aktardıkca ingiltereden verdikleri reklamdan fazla vergi ödüyoalr havale bilmemne ugrasıyolar, haliyle daha ucuza reklam almak zorunda korsan radyolar, vesaire vesaire. Ama var yanı böle radyolar bi sürü daha doğrusu varmıs en son 2006 da vardı sanırım 1 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 konulu mu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar