Sylian Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Numerical methods'la ilgili güzel bir kitap arıyorum. Özellikle bol bol çözümlü örnek bulundurması hatta mümkünse matlab'da formüllerin nasıl uygulanabileceğini göstermesi çok iyi olur. Maalesef sınavlar bilgisayar üzerinden değil de tamamen hesap makineleri ile yapıldığı için(şaka gibi) programlamadan çok kaba kuvvetle nasıl çözülebileceğini de anlatmalı. Ek olarak işin teorisini çok anlatmamalı, mühendislik öğrencisi olarak daha çok temel mantığını ve nasıl uygulanabileceğini öğrenmek istiyorum. Mühendislerin veya matematikçilerin bana önerebileceği bir numerical methods kitabı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Biz numerical methods dersini Modelleme kitaplarından falan çalışıyorduk. Streeter-Phelps,Monte Carlo falan teoremlerini,uygulamalı olduğu için daha iyi oluyordu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar