SenariouS Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Şimdi arkadaşlar benim canım adaptör sizlere ömür durum dururken gitti. Malum yenisini almak lazım ama teknik servis adaptör için 100$ gibi bir fiyat isteyince kendilerin kibarca hadi ordan çektim ve aramaya koyuldum. Laptop: Asus F3S Adaptör: Lite-on PA-1900-04. 19V, 4.74A şimdi ararken 1-2 sorunla karşılaştım birincisi netteki listelerin hiçbirinde benim model yok. İnternetten adaptör modelini arattığımda bunun acer markasının modeli olduğu söyleniyor. Şimdi tutupta ben bu adaptörü alırsam (yani model numarası çıkışı falan aynı olupta, ucu farklı olursa..) patlama ihtimali nedir. Birde bu tür şeyleri almak için İstanbul-Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz adam gibi bir yer var mı? Şİmdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Degerler uyduktan sonra hicbir problem yasamazsin. Hatta su tarz biseyde gayet isini gorur. cevremdeki adaptoru cok isinan bi kac kisi aldi-kullaniyor gayet problemsiz ve serin calisiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 90w benimkinin çıkışı galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 fikir vermesi acisindan ornek olarak gosterdim, bir cok model var, http://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryID=106858 burada baya bi genis urun gami mesela. 90w lik var bi kac tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 http://www.tuncmatik.com/tr-TR/productDetail.asp?RecID=234 http://www.tuncmatik.com/tr-TR/productDetail.asp?RecID=235 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 çok sağol ama ben netten almak istemiyorum... gelmesi falan baya sürüyor.. Ödevler var bi ton yetişecek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ozaman laptopu alıp karaköye gideceksin. pasajda illaki bulursun deneye deneye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Gold ve eksa da var tuncmatik powernote, hatta tuncmatik in istanbulda kendi perakendecisi varsa oda rahat. stoklarda olduktan sonra siparis veya degil herturlu kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 tunç bayaaa tuzluymuş yanlız... 90W 100 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Aslinda malzeme kalitesi vede 90w verdigi dusunulurse en ucuz adaptor saniyorum. Cogu markanin 70w lik versiyonlari 90 ustu fiyatlardan basliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar