Riddler Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bir ağı birincil yapmak, için ne yapmalıyım vista kullanıyorum diablo 2 hamachi agını görmeyip kendi int. ağımı görğyor etherneti cikardıgımda diablo hamchi agını görüo taktığımda yine aynı modem agını görüo... yardım ederseniz sevnirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 buldum kitleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Sen yinede anlatta nasıl yaptığını belki aynı dertten muzdarip başka arkadaşlarda vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 For Vista: Start > Control Panel > Network and Sharing Center, then, on the left side panel, click on 'Manage Network Connections'. Now press Alt, click on Advanced > Advanced Settings and put Hamachi at the top of the list. *http://logmeinwiki.com/wiki/Hamachi:Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar