narin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Dün sınıfta birinde dinledim ; Kill Bill'i izleyenler bilir müthiş olmuş.O şekilde telefon çalması süper bişi valla. .. Bulana para vericem .. P.S: Bu arada neden dinlediğine sormadın demeyin oda birinden blue touth la çekmiş .[signature][hline]Fornication Under Control of the King
narin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Up..[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının....
narin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Çok teşekkür ederimde ben bunu nası telefona koyucam wap ı filan yok mu bu sitenin ?[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının....
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 tel ne ? 6600 filansa direk opera browserdan gir yükle :p ha yoksa tagtag.com a git üye ol sonra o melodiyi oraa upload et sonra telden wapla sitene gir dl et oyoy[signature][hline]Guinessa Elph çençantiris of hibby exc - retired
narin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Tamam saol melodi buda o daha bi ıslık şeklindeydi..[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının....
pacman Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 süfermiş!teşekkürler :).[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go.
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Ben de yükledim, eyvallah. :)[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 bu o sarışın taş korsan gözlü kadının ıslıkla çaldığı melodi mi? tam anlatırmısınız ericsson için nsl yüklenir mesela?[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Evet o, Ericsson için bilemiyorum nasıl yüklenebilir.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 07 Mayıs 2004 15:48 tarihinde değiştirilmiştir]
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 .mid beni sarmadi mp3 şeklinde çekip kaliteyi düşürüp tele uygun wav yaptim.. wav dosyasini destekleyen tel iniz varsa (6600 vs) bu linkten çekebilir dosyayi... 350kb :p http://cc.1asphost.com/sevven/whist.wav[signature][hline]Guinessa Elph çençantiris of hibby exc - retired
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Ben bu konularda deneyimsizim. Kızılötesi ile göndermeyi denedim ama gönderemedim. Siz nasıl gönderebildiniz?
blademaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 eski telefonlarda sadece midi gidiyo onun için başka bi dosya yollaymassın
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bu dosyanin da uzantisi mid. telefonum 5100 nokia. Beceremedim - bir program falan mı lazım?
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 gprs ten ogrenebilirsin.. bi de bazı gazatelerin son sayfalarında,telefona melodi ve resim indirebilmek için bölümler vardı''2222 ye şöyle mesaj yaz telefonuna anında melodin gelsin'' diye[signature][hline]"When man invented fire, he didn’t say, 'hey, let’s cook', he said, 'Great, now we can see naked bottoms in the dark.'"
Öne çıkan mesajlar