Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Yaw baya bir topic açılmış ama benim sorunum biraz daha farklı hemde diğer topiclerde tam birşey anlamadım şimdi benim versiyonum 1.01 de olsa 1.02 de 1.03 te olsa hala takıla takıla oynuyorum ancak sesi kapatırsam takılmıyor napmam laızm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 upluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 tekrar up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Ses kartı sürücüsünü güncellemeyi denedinmi ? Creative mi ses kartın EAX ı kapatıp dene birde bakalım[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 ha abi sağol yaptımda sırf apartmanlarda takılıyor tariste diğer yerlerde takılmıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 ben takilmiyorum bile. ekran karti surucusunu guncelledim kotoru update ettim ama meret gameye tiklayinca direk desktopa iniyor nedendir ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 hala ayni sorun var. artik absurd bozuk ascii charlardan olusan bi mesaj verip dusuyor desktopa. nedendir ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar