fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 coca cola ve ülker standının başındaydım yaklaşık 20 250 lik şişe içtim, alabildiğine bisküvi yedim. bi okadar da eve getirdim. ihya oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ulker? oha fede yesilciymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 coca cola icin konusmuyorum bile. fare bokundan yapiliyo onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 beleşti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 yesilci fareboku lover fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 :( zaten içim dışım kola oldu. heryerim kola kokuyo. koladan tiksindim. bi de zero ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 eti cin yedim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 selulitleriniz krater olunca bunlari tekrar konusalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ben bugün dünyaları yedim utanıyorum yazmaya o derece imdak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 kendimle barisigim, selulitse benim selulitim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bende su ıctım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 selülit derken AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ne kadar para aldın bari bütün gün stand başında durarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 mal gibi oturdum sadece. 30 ytl verdiler. ben de anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Seçim sandığında durmak lazım evet geç veriyorlar parayı ama veriyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 o olay cok berbat bişey ya ben dogadan kiziydim yemyesil giydirdiler iğrenc (yesilin tek iyi tarafi gozlerime uymasidir ayh) gunde 1000 kişilik cay demledim gelip salak salak yorumlar yaptlar butun gun ayakta bi de onune gelen sarkti ne abazan insanlar var ya supermarketteki hatunlara yazmasaniza lan. neyse konuyu cok savurdum ama burasi garbagemis zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 doğadan kızı AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 30 fena diil lan bence. bide kola falan mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 dory said: o olay cok berbat bişey ya ben dogadan kiziydim yemyesil giydirdiler iğrenc (yesilin tek iyi tarafi gozlerime uymasidir ayh) gunde 1000 kişilik cay demledim gelip salak salak yorumlar yaptlar butun gun ayakta bi de onune gelen sarkti ne abazan insanlar var ya supermarketteki hatunlara yazmasaniza lan. neyse konuyu cok savurdum ama burasi garbagemis zaten Ahaha nasıl bi havadır ya wuuuu :D benimkilerde ela mavi birşeye bakınca yeşil oluyo. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 aquila said: kendimle barisigim, selulitse benim selulitim! selülitinlen de kabulümsün akilam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 benim de ela, ela goz rocks. fede said: doğadan kızı AHAHAHAHAHA abi dalga gecmesene oyle motive ediyolardi ben ilk gittigim gun BU NE LAN?! demistim. yesili sev dogadan sat dediler. 2 hafta dayanamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 dory said: o olay cok berbat bişey ya ben dogadan kiziydim yemyesil giydirdiler iğrenc (yesilin tek iyi tarafi gozlerime uymasidir ayh) gunde 1000 kişilik cay demledim gelip salak salak yorumlar yaptlar butun gun ayakta bi de onune gelen sarkti ne abazan insanlar var ya supermarketteki hatunlara yazmasaniza lan. neyse konuyu cok savurdum ama burasi garbagemis zaten Hahah "ben var ya ben peeeeöh" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 offf çok kötüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 dory kiz mis hmm neye benziyo acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar