OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 alicam da varanin siesine baktim hep atasehirden kalkiyo orasida cok uzak bana baska websitesi varmi bilet alabilicegim florya da oturuyorum yakin bi yerlerden binmek istiyorum en azindan otogardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 kamil koç , hakiki koç , öz hakiki koç , ulusoy , pamukkale , kamil ve pamukkale otogardan olduğu konusunda eminim gerisini bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 kamil koc en ucuzuymus tavsiye ediceginiz varmi sole rahat rahat gidiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 abi 1.97 lik adamım inan ulusoya binmiştim bilmiyorum rahat hattı varmı ulusoyun ama tam bir işkenceydi benim için yolculuk koltuklar fln . Kamil koç un rahat hat var orda tek kişilik koltuk yayıla yayıla gidiyosun bi bakıver derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar