Emaleth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 allaaşkına çabukj ol. sabah sabah dinoluğuyla iç,imizi kuruttu kendisi. 2009 YILINDA JETHRO TULL DİNLEMESİN KÖFTELER!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Bu arada köfteler değişik müzikler talebinde bulunurlarsa haber veriniz, değiştiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 2 kişi dinliyomuş zaten, Ema'nın köfteleri beğenmedi şarkılarımı. Antimodes gogogo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 enflasyon var radyoda sdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Radyo hafif meme yaptı, düzeltmeye çalışıyorum bir an önce gireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Düzeltmeye çalışıyorum dediği de, bekliyo öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 anacım 3 kere şifre istemişsin, memeden daha fena şeyler de yapabilirmişti. klavyem soğan kokucak sizin yüzünüzden be :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Oh be :) Pazar günü yayını olsun şöyle dinlendirici falan diyorum, farklı fikri olan varsa buradan önerebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 iyi gidiyo iyi. köfteler bitti, sıra zeytinyağlı enginarda :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Allahım yarabbim, Deep Purple sevmez gider böyle şarkılarla köfte yapar. Abla dedik, yılan beslemişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ben sana deep purple sevmem demedim komşu, 2009 yılında deep purple'ı geride bırakma zamanı gelmiştir dedim. gencecik dimağlar köhne köhne müziklere hapsoluyor, bi gıdım ileri gidemiyoruz dedim. hem her şeyi popondan anlıyosun hem de hala bik bik bik.. anticiğim biraz daha enerci alabiliriz bu noktada, iyice chill-in etmiş bulunuyoz :P enginar bitsin sonra da frambuazlı pasta yapıcam, enerci lazım enerci... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Tamamdır enerji on dı vey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 vaaay şarkı adı yazmamak filan jkahfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ANKIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Run, run, run but you sure can't hide. Ayrıca muhteşem bir klibi de var bunun. İzlemeyen kaçırmasın. UNKLE - Eye For An Eye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 enginar da bitti ama hala beklediğimiz enerci patlaması olmadı gözüm. pastamın tatlı olması için omuz titretmeye, hoplayıp zıplamaya ihtiyacım var! imdak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 patlat Venetian Snares sajkfhad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 I go badabadabadabadab Hm bir de the knife koyayım belki o çözer mevzuyu. Ancak beklenen enerji patlaması için bir kaç şarkı üstünden referans verebilirsen daha rahat bulabilirim uygun şarkıyı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bu çalan iyidir! o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Antimodes52 said: I go badabadabadabadab Hm bir de the knife koyayım belki o çözer mevzuyu. Ancak beklenen enerji patlaması için bir kaç şarkı üstünden referans verebilirsen daha rahat bulabilirim uygun şarkıyı :) Simian - We are your friends Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Hmm bakalım şimdiki bir kaç parça açacak mı ona göre karar verelim. Hafif 80lerin 90ların punk kafalarıyla hafif elektronük müzik karışımları gibisinden bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Onu da çalayım emrecim. Tam o türlere yöneliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Antimodes52 said: HHafif 80lerin 90ların punk kafalarıyla hafif elektronük müzik karışımları gibisinden bir şeyler. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 *wink* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Bu şarkıdan sonra çıkmam gerekiyor efenim, misafirlerim geldi. Devralmak isteyen buyuruversin, dinleyenlere de teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar