BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 yeter kafam şişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 lanlı lunlu konuşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 tıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 itiraf said: Sigara aldığım marketin sahibi amca para üstünü verirken 5 TL yerine 50 TL verdi yanlışlıkla. Kendisine "Amca, yanlış verdin parayı." dedim, "Sen beni yalancılıkla mı suçluyorsun serseri?!" diye karşılık verdi. Zorla geri verdiğim paraya mı yanayım, tüm iyi niyetime rağmen yediğim fırçaya mı? yorum said: Ben olsam yemin ediyorum o an adamın gözlerinin içine uzun uzun baka baka; son derece ağır hareketlerle, o 50'liği tam ortadan yırtar, sonra 2 parçasını üst üste koyup tekrar yırtar, defalarca yırtıp minik minik parçalara ayırdıktan sonra da bütün parçaları avucumun içine alıp elimi havaya kaldırır ve onları yavaş yavaş tezgaha akıtırdım... Yemişim parasını, bütün dükkanını yıkmadığıma şükretsin odun herif... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar