Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Staj Rehberi ve Başvurulabilecek Kuruluşlar

Letsgetthesunshine

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar öncelikler merhaba , bildiğiniz üzere bahar dönemi başladı.Bununla birlikte şu an bir çok firma staj alımına başlamış durumda. Halkla İlişkiler , İnsan Kaynakları , Pazarlama ve Reklamcılık bölümlerine giden arkadaşlar için ortak bir staj rehberi yapmak istiyorum , alanlarında köklü ve bir öğrenci için özgeçmişinde iyi izlenim bırakabilecek bir kaç site ekleyerek başlıyorum. Umarım gelecekte başka patilerde buna katkıda bulunarak insanlara yardımcı olur.

Orsa

Bu firma şirket danışmanlığı yapıyor.

Medina Turgul DDB

Reklam ajansı özgeçmişlerine bakacak olursanız Eti ve İş Bankası reklamlarını üstlendiklerini görebilirsiniz.Bu firmada reklam yazarlığı stajerliği ve müşteri ilişkileri stajerliği yapılabilir.

Global Tanıtım

Ceyda Aydede nin bizzat kurup geliştirdiği halkla ilişkiler ve araştırma şirketi.Kendisi Yeditepe Üniversitesi nde öğretim görevlisi olarakta yer almıştır (Ki benim şu an kabul edilip staj yapmak istediğim tek kuruluş umarım olur.)

Bu kuruluşlar dışında Coca-Cola , İkea da kendi sektörleri ile alakalı stajer alımına başlamıştır aklınızda bulunsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Monster

Bu adresimizde üniversite öğrencileri için çok yararlı aktivitelerle birlikte girişimlerde bulanabilme olanağı sunuyor göz gezdirmenizde fayda olabilir derim ben.

Coca Cola

Satış pazarlama ve insan kaynakları için güzel bir staj yeri olabilir.

İkea

İkea nın da eleman alımında oldugunu belirtmiştim buradan kendinizi yönlendirerek satıs ve pazarlama dalında staj yapabilirsiniz. (Kaynak Hürriyet İnsan Kaynakları 1 Mart sayısı)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...