Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Arkadaşlar öncelikler merhaba , bildiğiniz üzere bahar dönemi başladı.Bununla birlikte şu an bir çok firma staj alımına başlamış durumda. Halkla İlişkiler , İnsan Kaynakları , Pazarlama ve Reklamcılık bölümlerine giden arkadaşlar için ortak bir staj rehberi yapmak istiyorum , alanlarında köklü ve bir öğrenci için özgeçmişinde iyi izlenim bırakabilecek bir kaç site ekleyerek başlıyorum. Umarım gelecekte başka patilerde buna katkıda bulunarak insanlara yardımcı olur. Orsa Bu firma şirket danışmanlığı yapıyor. Medina Turgul DDB Reklam ajansı özgeçmişlerine bakacak olursanız Eti ve İş Bankası reklamlarını üstlendiklerini görebilirsiniz.Bu firmada reklam yazarlığı stajerliği ve müşteri ilişkileri stajerliği yapılabilir. Global Tanıtım Ceyda Aydede nin bizzat kurup geliştirdiği halkla ilişkiler ve araştırma şirketi.Kendisi Yeditepe Üniversitesi nde öğretim görevlisi olarakta yer almıştır (Ki benim şu an kabul edilip staj yapmak istediğim tek kuruluş umarım olur.) Bu kuruluşlar dışında Coca-Cola , İkea da kendi sektörleri ile alakalı stajer alımına başlamıştır aklınızda bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 KOLİN İnşaat, Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş http://www.kolin.com.tr/tr_kolin.aspx Bir aksilik olmazsa ben de bu yaz AKKÖY Hidroelektrik Santrali'nde stajimi yapicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Monster Bu adresimizde üniversite öğrencileri için çok yararlı aktivitelerle birlikte girişimlerde bulanabilme olanağı sunuyor göz gezdirmenizde fayda olabilir derim ben. Coca Cola Satış pazarlama ve insan kaynakları için güzel bir staj yeri olabilir. İkea İkea nın da eleman alımında oldugunu belirtmiştim buradan kendinizi yönlendirerek satıs ve pazarlama dalında staj yapabilirsiniz. (Kaynak Hürriyet İnsan Kaynakları 1 Mart sayısı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar