screamer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 heroes 3 ü yükleyemiyorum çünkü autorun açılmaya kalkıp açılmıyor gerikli bir windows uygulaması değildir gibi birşey sıkıyor setup dan kurmayı deneyincede setup can not extract files gibi absurb bir msj alıyorum sizce neden win98 kullanıyorum bundan kaynaklabilir mi ki sanmıyorum sizce nedenyüklenmiyorr?[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 19 Mayıs 2004 00:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 bence cd bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 zaten yükleyemeyince kendimi ödevime verdim nese oyunu yükleyemedim ama pascal da bu programı yazdım nerden baksan heroes da 1 e 7 hard yapmak gibi bir şey di zaten :)[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 19 Mayıs 2004 00:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 kardeş bende sod cd si harddiskimde var isterssen sana atarım icq yada benzeri bisiyden 600mb.Ama sonra multi oynarmıyız ?[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Saol kardeş de vazgeçtim bana Gothic 2 nin nasıl bir oyun olduğunu ve min. sistemini söyleyecek var mı?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 çok kötü bi oyun, çok kötü bi oyun olduğu için oynama bile böylece min. system req. ı bilmek gibi bi derdin de kalmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 oyun frp ögeleri olarak süper filanda mesela gece insanlar evlere giriyor, ai muhteşem , Şehirde genelew var ( :D) tefeci war.Ama oyun combata geldimi cidden sıçıyor.Hele koca oyunda 30 büyü ya var ya yok.. Morrowind bunu katlar[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar