Snefru Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Laptop Soğutucusu kullanan varmı fanlı böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bende düşünüyorum almayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ben kullanıyorum çift fanlı oldukça farkettiriyor toshiba kullanıyorum valla 50 ytl ye aldım rain marka kaç watt olduguyla ilgili bilgim yok fakat cidden kurtarıcı bir ürün özellikle ekran kartı için çok çok yardımcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Cocostar said: ben kullanıyorum çift fanlı oldukça farkettiriyor toshiba kullanıyorum valla 50 ytl ye aldım rain marka kaç watt olduguyla ilgili bilgim yok fakat cidden kurtarıcı bir ürün özellikle ekran kartı için çok çok yardımcıahaha aynen bunu yazmaya gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 :) oldukça basit ve etkili usb den bağlanıyor valla tavsiye ederim ayrıca katlanıo fln yerde kaplamıo taşımak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar