Cocostar Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 merhabalar evde pikatel airmax modemim var 3 kişi kullanıyoruz ethernet kablosu kullanıyorum laptopda modem kapandığında yandaki şifrelenmemiş bir bağlantıya wireless olarak otomatik bağlandı ondan sonra ethernet kablosunda olan kendi bağlantımı görmemeye başladı http://www.resim-yukle.gen.tr/images/41p06uj2l60m176hcl.jpg ne yapabilrim pek bılmıyorum onar dediğin tcp/ip etkinleştirilmemiştir dedi otomatik ip al yerine kendim doldurdum ip ve dns leri ama genede olmadı ne yapabilirim acaba? şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Device manager dan ethernet adaptorunun calsiir durumda oldugundan emin ol. yok calisiyorsa bu troubleshooter i izle http://www.chicagotech.net/troubleshooting/missingicon1.htm 1394 ise firewire baglantisi, kullanmiyorsan devre disi birakabilirsin. Hatta bazi durumlarda firewire devre disi birakip restart sonrasi local area nin geldiginide gormustum. Ayni sekilde sistem geri yuklemeyi de deneyebilirsin. Problemin modemle alakasi oldugunu zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ama bu ikisi dışında yani 1394 ve wireless dışında bir yerel ağ bağlantısı yok bunu tam anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Yerel ag baglantisi icin dedigim gibi aygit yoneticisinden ethernet adaptoru(bagdastirici?)nun acik ve calisir durumda oldugundan emin ol. Hala goremiyorsan ilk once ilk mesajimda soyledigim sacma ama bazen ise yarayabilen yollari dene, olmadiysa verdigim linkte ag baglantilarinda kaybolan simgeler alt basliklarini dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 hepsini denedim olmadı gene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Microsoft bu tarz bi problem icin hotfix cikartmis birde. belki onu deneyebilirsin. Birde ethernet bagdastiriciyi kaldirip uninstall edip restart sonrasi sistemin tekrar algilayip kurmasini deneyebilirsin. bunun disinda cozum gelmiyor aklima maalesef. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar