riglous Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 lovecraft0Z said: abi siz marsta mı yaşıyosunuz ben çözemedim ki bırak proteini mroteini senin benim evimizde üstümüzde başımızda donumuza kadar yabancı mal kullaıyor muyuz? türkiye çıkaramaz belki ama türk çıkarmış ya tabi çıkar gider başka ülkenin vatandaşı olarak bi abd li bi rus olarak çıkarzaten o saaten sonra türk olmuyo resmi olarak. montaj sanayi ve artık basit eski teknolojiler haricinde yaptığın bişey yok kalkmş proteini kabuğundan ayırıyom o zaman üçüncü dünya ülkesi değilim heyo yapıyosun ya yozgata sultanbeyliye keçiörene altındağa bağcılara ve adını sayamayacağım milyonarcasına uğruyo musunuz abi siz? bırak sanayiyi teknolojiyi millet karnını zor doyuruyo ve tüm ihityaç ve ezikliğini de din ile ibadet ile gidererek yaşıyo(?). üçüncü dünya ülkesi diyince ne anlıyosunki sen? bebek ölümlerinde, aile içi şiddet oranlarında, töre cinayetlerinde, tuvalet temizliğinde, eğitim seviyesinde bulunduğun yer ne ise ona göre sınıflandırılrsn, işte türkiye o yüzden üçüncü dünya ülkesi. evet bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak lazım. Bence de... Bu soylediklerinin hepsi Brooklyn ve Bronx'ta da oluyo. ABD'yi sadece Manhattan'dan ibaret gormek bilgi sahibi olmaksa... Insanlar ne yaptiginin farkinda degil. Insanlar ne yapmak istediklerinin farkinda degil. Insanlarin amaci yok. Bu nedenle surunuyolar. Aglamayi 3. dunya ulkesi olmakla bagdastiriyorlar ki sacma geliyor. Eline supurge alip yerleri temizleyen adam, yaptigi isten utanirsa olacagi budur. 70 milyonluk ulkenin %70'i burjuva olmussa, tabii ki herkes "agliyor" gozukur/aglar. Bu dogal bi surec... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar