BulletRide Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Notebook'a format atmış bulunuyorum zorunluluktan,malesef arşivimin büyük bir bölümü heba oldu. iPod'um da çoğu mp3'üm var fakat yeni formatlı oturumuma iTunes kurduğum zaman iPod'u bağladığım gibi aletin içindeki şarkılar sıfırlanacak.iPod'un içindeki şarkılara dokunmadan iTunes kullanıp yeni dosyalar eklemek istiyorum(Aynı durumdan videolarım da sorunlu) Var mıdır oluru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 himm.. Yami Pod videoyu bilemem ama i-pod mini icin bunu kullaniyodum, i tunes tan kurtulduguma cok sevinmi$tim.. Yami-Pod la $arkilari istediginiz bilgisayara kopyalayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 birader teraziye tiklayalim. upload kendi share imdir.1!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Bi check ediim ,hallolur terazi. Umarım dediğin gibidir,ağliicam yoksa Bi de şu podcastlerle videoları halletsem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 yami pod her versiyonu desteklyior mu bilemiyorum netten bakin bu gecen seneki versiyonlardan biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 v 1.8 yeni nano ve classicleri destekliyormu$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Aletin içindeki mp3'leri gördü çok sağol valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 demin yazdigim gibi; kopyala yapistir da yapabilirsin onlari bilgisayarina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar