Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ag baglanti sorunu

punishmyheaven

Öne çıkan mesajlar

merhabalar,

cici bir internet kafemiz var, son 2 haftadir ag 15 dakikada bir gidiyor, gidiyor derken sadece ag icin gecerli bu dedigim... yani internette herhangi bir problem olmuyor.

mesela ana bilgisayardan ag yolu ile muzik dinleyecekler 15 dakika sonra baglantilarinin koptugunu soyluyorlar, onlarin bilgisayarina yahut ana bilgisayara -fark etmiyor- reset attiktan sonra 15 dakika boyunca sorunsuz devam ettikten sonra yeniden baglanti kopuklugu oluyor, elimde 50 bilgisayar oldugu icin kafadan sallama yontemler yerine belki bilen eden birisi vardir da onun tecrubelerinden yararlanarak birseyler yapsak daha mantikli olur diye dusundum..

simdiden tesekkurler.
Sosyal ağlarda paylaş

surecom'un 32'li switchlerinden 2 adet kullaniyoruz..

$ey dikkatimi cekti boyle hepsinde film actim tek tek, 11. yi actigimda baglanmiyor aga..

acanlardan birtanesini kapattigim zaman diger acmayan acti..
yani 10 tane baglantidan sonrasi baglanamiyor, daha arastirmadim cozumunu, direk bilgiyi buraya yazdim. biraz google'dan baktiktan sonra yeniden buraya cozum onerileri icin bakacagim.

tenks.
Sosyal ağlarda paylaş

tcpip.sys dosyası mı ne vardı. bu half open connection sayısını belirleyen. bilgisayarına aynı anda 10 dan fazla bağlantı olmuyodu sanırım. o limiti kaldırabiliyodun. onu denesene.

evet tcpip.sys dosyasını editleyip dene. editleyen program var onla yapacan tabi. google it :D

http://www.chip.com.tr/galeri/10-adimda-torrent-hizinizi-katlayin_816_9.html
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...