Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

linksys WAG54GP2 - E2 bağlantı kopması/resetlenmesi

ozkolous

Öne çıkan mesajlar

zoom marka modemimin kafayı yemesinden sonra bu modeme geçtim fakat bağlantım sürekli resetleniyor.

sorum şu : bu modemin yada kablosuz modemlerin (ilk kez kablosuz modemim oldu)(hayır ethernetle bağlıyım) herhangi bi şekilde belli başlı programlara (wow , azureus , flashgot...) göre ayarlanması gereklimidir? eğer öyleyse bu ayar nasıl yapılabilir?
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tarz modemlerde(aslinda tum modemlerde) belli bi port range i hem udp hem tcp protokolleri icin trafige kapalidir,

Cogu oyun icin baglanirken port forwarding hadiseleri calistigi icin bi problem cekmeyebilirsin ama cift yonlu aktif trafik gerektiren programlarda(p2p programlari gibi) programda belirtilen portlari acman gerekebilir.
adsl modemde port acmak diye aratirsan rahatlikla modem arayuzune gore dahi anlatilar bulabilirsin.

Bunun disinda soru ile sorun arasindaki iliskiyi anlayamadim? Baglanti resetleniyor derken?
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
port açmaktan bahsetmiyorm. şöyle düşünün internetiniz normal seyrinde giderken 5 sn içinde kopup geri geliyor ve kimi zamanlar bunu günde 20-30 kere tekrarlıyor.Bazen bunu farketmiyorsunuz bile ama benim gibi wow oynayan insan için bazen çileden çıkartıcı bişey olabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bağlantı 5 saniyeliğine kopup geri gelmez. Yani prosedür o kadar hızlı işlemez. Hat zayıflama değerlerin veya gürültü değerlerin kötüdür. Aynı modeme sahibim öyle bi sorun yaşamadım bi de.

Senin o kopuyo dediğin zamanlarda 5 saniyeliğine adsl ışığı sönüyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...