Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbul ' da Rusca Egitim

Kithnos

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar ,

İstanbul'da hızlandırılmış şekilde Rusça alabilecegim iyi bir egitim merkezi var mı ? Egitmenler Rus / Slav olması tercihen daha iyi olur sanırım . TOMER in yerini biliyorum birtek , hocaları Turk mus gerçi . Konsoloslugun vs direk olarak egitim verdigi bi birimi var mı ? Varsa nasıl ulaşabilirim ? - Netten bir bilgi bulamadım malesef adam gibi.

not : Bil , mil falan gibi bi iki yerle gorustum ama o tarz kurumlara pek guvenmıyorum , tuccar gibi olurlar diye ?
Sosyal ağlarda paylaş

Evet yaza hazirlik , subatta gittim memnun kaldim , yazin bir daha gidicem , ingilizce bilen orani yuzde 10-15 oldugu icin de Rusca bilmek iyi olucak.

Hepiniz icinizdekileri dokmusunuz , sanki " kari dusurcek kadar rusca yeter , davei , xorasho eki eki " dedim de ona gore cevap vermissiniz , yok laleli yok buyukelicilk faln
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:
yaza hazırlık deil yani :S

Yaza hazirlik , subatta gittim begendim bir daha gidicem , rusca bilmeden zorluklar yasadim , beginner - inter arasi bilerek gitmek faydali olur .
Benim demek istedigim , Ispanyolca kursu ariyorum , yazsam , Ispanyaya kerhane gozuyle bakiysunz abazalar , eki eki , diye yorumlar gelicek miydi ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...