Kithnos Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Merhaba arkadaşlar , İstanbul'da hızlandırılmış şekilde Rusça alabilecegim iyi bir egitim merkezi var mı ? Egitmenler Rus / Slav olması tercihen daha iyi olur sanırım . TOMER in yerini biliyorum birtek , hocaları Turk mus gerçi . Konsoloslugun vs direk olarak egitim verdigi bi birimi var mı ? Varsa nasıl ulaşabilirim ? - Netten bir bilgi bulamadım malesef adam gibi. not : Bil , mil falan gibi bi iki yerle gorustum ama o tarz kurumlara pek guvenmıyorum , tuccar gibi olurlar diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 gs lisesinin girişinde yazıyor ama okumadım detaylarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Evet yaza hazirlik , subatta gittim memnun kaldim , yazin bir daha gidicem , ingilizce bilen orani yuzde 10-15 oldugu icin de Rusca bilmek iyi olucak. Hepiniz icinizdekileri dokmusunuz , sanki " kari dusurcek kadar rusca yeter , davei , xorasho eki eki " dedim de ona gore cevap vermissiniz , yok laleli yok buyukelicilk faln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 senko said: yaza hazırlık deil yani :S Yaza hazirlik , subatta gittim begendim bir daha gidicem , rusca bilmeden zorluklar yasadim , beginner - inter arasi bilerek gitmek faydali olur . Benim demek istedigim , Ispanyolca kursu ariyorum , yazsam , Ispanyaya kerhane gozuyle bakiysunz abazalar , eki eki , diye yorumlar gelicek miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ben sana demedim abi onu ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Kithnosun mesajlar biraz havada kalmis, neyse konuya donelim. devam ederseniz banhammeri cikaricam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 o kadar emek harcayıp yazdığım mesajlar nasıl silinir ya, insaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar