Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Dün sabah dokuzda karşı yakaya gittik babamla.En baba avcı dükkanından oldukça bilinen ve kaliteli marka bi havalı tüfek aldık:) markası sarsılmaz :)üzerinede 15 milyona rifle gibi çok hoş bi dürbün aldık:) oda sarsılmaz:) (zelzelenmez) çok güzel bi görüntü oluyor dürbünden bakınca mohaa oynayanlar bilir springfield gibi bi görüntüsü var:) ama ayarlamak için anam ağladı ateş ediyon sonra ne kadar aşağı yada ne kadar sağa sola kaymış ona göre dürbünün ayar vidalarını çeviriyosun sonra tam artının ortasına ateş etmeye başlayınca "OHOLEEEYY!!!" diyosun :) ama zevkli 25 metreden nokta atışı yapıo 25 den sonra aşağı doğru kayıyor 50 metrede Zınk diye düşüo mermi:) 50m az bişi diil ama 50m den bişiyi vurmak için baya uğraşman lazım baya bi yukarı tutuon zaten süikast yapmıcaam için lazım diil:) ve mermileri saçma şeklinde küçük mantara sokulmuş üçgen şeklinde absürt şeyler hane sahilde balon vurulan tüfeklerin mermisinden Şimdiki hedefim sahile inip 20m den çakdırmadan adamın balonlarını vurmak:) süperim dimi *!taakk* *!fiuuuv...* *!ÇPAT* HLoonuo lan? HULAN KİM PATLATIO HELOOOOWW!! :) gibi hehe dün gece 11 de tenekeleri indirioduk 20 m den çok keyifli ama karanlıkda dürbün harbiden çok koyulaştırıo olmazsa ilerde para birikdirip daha kaliteli ve daha geniş bi görüş açısı veren b dürbün alacam 30m yona felandır herhalde:) oda ilerde hehe Öneririm kılıfı,mermisi, silahı, dürbünü ile harbi karizmatik bir silahınız oluyor ve içine ekmeği koyup ateş edince o ekmek dünyanın en hızlı uçan ekmeği oluyor:) ruhsat felan lazımda diil tüfeği 100m, dürbünü 15m, mermisi 200 tanesi 3m ve nişan almak için 100 tane hedef kağıdı 6m, isteyenede alternatif bir geri dönüşlü mermi olarak 10İyneli tüy mermisi 1m yona alarak yaklaşık 130 milyona basbayağı bi tüfek sahibi olabilirsiniz ve yapmanız gereken tek şey oraya gitmek ödemek almak:) ruhsat felan yok:) ama yaşınız -18 ise babanız yada anneniz yanınızda gelmek zorunda onuda söliim.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Aman dikkat! Milleti vurma da :)[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 SpringField havası ossun diye birini vurimmi noluuur? bak fazıl hibnesini curim plssss:)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Biz senle aynı mahallede oturmuyoruzdur inşallah?[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Herkesin savaştan tiksindigi bi günde sen savaş aleti aldim diye seviniyorsun.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 kızma:( savaş aleti değil bu. bu nişancılık çalışanların hep kullandığı öldürme olasılığı düşük bişi üstelik savaş aleti dediğin şeyler içine kimyasallar enjekde edilmiş sırf öldürme amaçlı güdümlü insanları görmek ve ateş etmek için termal dürbünlü silahlardır "Savaş Aleti." onlar spor amaçlı diil öldürme amaçlıdır... benimki geyik amaçlı teneke vurmaya yarayan bir havalı tüfek. Ona bakacaksan EKMEK BIÇAĞINA HAYIIIR ONLADA ADAM ÖLDÜREBİLİYORSUUUN!!! YUUUUH PPRRRRTTTTTTTTTTT desem aynı mantıkla doğru olur ekmek bıçağı daha ölümcül biliyormusun? birisinin bacağına saplanınca kan kaybından ölür ama tüy tüfeğinin saçması bacağa gelince sadece 1 delik açılıyor ve bu mermilerin tenin altına girip patlamak/zehirlemek/parçalamak/jiletgibi keskin olmak gibi kötü huyları yok[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Katılıyorum trafalgar ortama uyum sağlayayım diye herşeyi saptırmaya gerek yok.[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 saol:) ekmek bıcaa:)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Her türlü savaşı çağrıştıran alet bence üzücü.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Sadece insan bile savaşı çağrıştırmıyor mu zaten?[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 okçuluk bi spor abi. Tüfek dediğin zaman öbür tarafta daha farklı ve tehlikeli birşey. Oyuncağı bile zararlı.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 abi hiç mi counter strike oynayıp arkadaşlarının kafasını patlatıp sonra da niahahah nası hedşat kodum diye sevinmedin? eşit ölçüde savaşı çağrıştırıyorlar bence. başkaları gibi kedilere falan sıkmadıı sürece sorun yok [hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley [Bu mesaj Grudge tarafından 20 April 2003 18:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 eheh evet inanilmaz eglenceli bisey ben buyukdedemin koyune gittigimde koymustum raki siselerini cat,cat indiriyoduk inanilmaz zevkli bi arkadasimin babasi harbi harbi awp ile domuz avliyomus ama buna geri teptiginde omzu kirilir diye vermiyomus bunuda her anlattigimda kolpa olma ihtimalini dusunuyorum ama neyse :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Koptum ya :D antalyada Karali Oğlan parkında Azmı Balonları Pepsi kutularını taşladık :) kacıoduk hemen O aklıma geldi Adam orda atıışı 50 binden attırıyodu millete Bi ara silahla Arkadasın camına sıkıyoduk abimle :) süperdi yaws[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 *!Infeqted ' e Kalem uzatır* ince espri[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 valla sahilde şişeleri indirirken dürbünüde ayarladım:) daha tam olmadı ama ayarlıcam Çok zevkli yauuu kedileri çok severim bu arada:)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 said: Deep-Night, 20 April 2003 18:49 tarihinde demiş ki: *!Infeqted ' e Kalem uzatır* ehehh bencede ince bi espiriydi.. anlayan anlamıştır artık.. ya bu arada amma taktınız bu tüfek muhabbetine yok g*tünden vurmuş, yok bilmem ne pehh![hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 ben espriyi anladım demenin başka bir yolu şekilin yaptıı neyse..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 bb gunlarla kac kere seri katil havalarina girmistim ben... millet bizim sokaga girmeye korkuyordu. 2 kere de polis gelmisti eve heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 babamla bütün metal bacalara imzamızı koduk:D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 ya da anlamadım ama çaktırma demenin :)[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 ortam olsa anlaticam paintball maceralarini, mermi bitince kafasina silahi gecridigimizi ama dinleyen yok[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 paintball dedinde aklıma uplanıcak bi konu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Deep beni tanır ben anlamam!!! Anlamı nedir bu esprinin hee heee açıklasana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar